Horoscop 27 martie 2023. Cine sunt nativii care vor fi avantajați de astre - Știrile.eu

luni 27 martie 2023 12:03 AM

Horoscop 27 martie 2023. Cine sunt nativii care vor fi avantajați de astre


Horoscopul zilei de luni, 27 martie 2023. Începutul de săptămână vine cu noi schimbări pentru nativi. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec


Interacțiunile cu cei din anturajul apropiat te stimulează și-ți satisfac nevoia de cunoaștere sau informare pe anumite domenii. Ziua favorizează drumurile scurte, negocierile, interviurile dar și jocurile interactive întrucât reușești să-ți pui în valoare aptitudinile însă pe seară te poți simți ușor obosit.

Taur

O gestionare mai flexibilă a resurselor sau orice fel de activități care au ca scop să aducă un plus valoare sunt în vizorul tău astăzi. Fie te folosești de experiența acumulată fie ești susținut de cineva anume în ceea ce vrei să realizezi, tot ce contează este că-ți poți atinge obiectivele atâta timp cât ai o strategie bine pusă la punct.

Gemeni

Cu Lună astăzi în propriul tău semn, ești activ, energic și entuziasmat în privința unor obiective sau planuri importante pentru tine. Compania sau susținerea unui prieten sau a unei comunități contează mult pentru tine chiar dacă per ansamblu încă lucrezi la modalitatea potrivită de a-ți prezenta ideea sau proiectul într-un mod oficial.

Rac

Chiar dacă poți fi un pic mai retras astăzi, observând lucrurile din spatele scenei, știi exact cum să pui problema cu unele persoane pentru a-ți atinge obiectivele, dacă este cazul. În schimb, va trebui să fii atent la orice fel de chestiuni juridice sau relații cu oameni din străinătate pentru a te asigura că totul este clar și transparent.

Leu

Astăzi ești energic, optimist și poate ușor idealist. Investești resurse – timp, bani și energie într-un proiect important pentru tine care îți poate oferi deschiderea și libertatea pe care le cauți. Singura recomandare este să rămâi totuși realist cu investițiile pe care le plănuiești să le faci, financiare sau emoționale.

Fecioară

Îți faci simțită prezență, influența sau autoritatea într-un mod greu de ignorat. Ești inventiv și flexibil în dezbaterea unor chestiuni financiare știind exact cum să pui problema ca să-ți atingi obiectivele însă la fel de important va fi să te asiguri să poți miza pe persoana cu care colaborezi. Asigură-te că aveți obiective comune.

Balanță

Eforturile de echipă te avantajează astăzi în orice vrei să întreprinzi. Fie te consulți cu cineva, fie colaborezi pe un proiect anume fie pur și simplu te întâlnești cu o persoană dragă, indiferent de caz, compania celuilalt este binevenită. Dacă pe seară unele sarcini îți iau din timpul pentru tine, va trebui să le gestionezi cu grijă, fără să te suprasoliciți.

Scorpion

Faci tot posibilul să devii cât mai eficient și mai practic în abordare dar și cât mai bine informat pentru a nu-ți scăpa nimic de sub control. Ești intuitiv și foarte atent la “semnalele”date de celălalt însă este posibil ca oricât de mult ai încerca să impresionezi pe cineva cu ceva, s-ar putea ca feedback-ul să fie la fel de evaziv și deloc încurajator.

Săgetător

Cu Luna aflată în sectorul parteneriatelor tale, prezența sau compania celuilalt este esențială pentru a-ți păstra o stare de entuziasm și bună dispoziție. În același timp realizezi că nu te mulțumești cu ceva superficial iar dacă celălalt nu rezonează mai profund cu tine, acest lucru poate fi simțit ca o lipsă de conexiune.

Capricorn

Un început de săptămână practic și eficient în care te străduiești să ai toate lucrurile în ordine pentru o mai bună organizare sau administrare. Mai pe seară pot apărea unele mici neînțelegeri cu cineva cu care lucrezi care vor ține mai degrabă de perspective diferite asupra unor lucruri sau situații însă se pot rezolva cu răbdare. A se evita critica!

Vărsător

O zi în care activitățile sau proiecte cu copiii sunt plăcute și interactive atâta cât timp cât nu cedezi în fața “tentativelor de manipulare” pe care le pot aplica mai ales atunci când au pus ochii pe ceva anume. De asemenea ziua favorizează și demersurile creative sau chiar artistice, dacă vrei să-ți exprimi un talent sau o idee anume, nu ezita.

Pești

Asigurarea stabilității și a confortului sunt importante pentru tine. Dacă plănuiești să faci o achiziție în propriul cămin sau ai unele planuri care impactează mediul familial sau spațiul în care locuiești, este important să le împărtășești și cu cei de lângă tine pentru a te asigura că sunteți cu toții pe aceeași lungime de undă.

(CITEȘTE ȘI: TOP 3 – Cele mai geloase și invidioase zodii din horoscop. Vezi dacă te afli printre ele)

Cancan.ro