Horoscop 25 mai 2023. Lista nativilor care sunt hotărâți să-și atingă obiectivele - Știrile.eu

joi 25 mai 2023 12:03 AM

Horoscop 25 mai 2023. Lista nativilor care sunt hotărâți să-și atingă obiectiveleHoroscopul zilei de joi, 25 mai 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Poți fi ușor impulsiv și grăbit în exprimarea propriilor nevoi sau dorințe, neținând cont de unele implicații financiare. Nevoia de a-ți exprima părerile într-un mod direct și asertiv, fără să te gândești prea mult la consecințe poate atrage unele neplăceri. Dacă însă ți-ai tot reprimat unele emoții, acum vei tinde să le manifești fără reținere.

Taur

Ești tensionat în interior sau simți nevoia de a-ți demonstra punctul de vedere cu orice preț, deoarece așa consideri că vei fi auzit sau recunoscut așa cum îți dorești. Însă cu cât tinzi să forțezi lucrurile cu atât vei atrage o reacție pe măsură deci încearcă să găsești o abordare mai puțin autoritară chiar dacă nu mai puțin fermă.

Gemeni

Poți fi foarte ușor provocat de ceva sau cineva prin atitudinea pe care o manifestă sau prin ceea ce-ți spune. Dacă reușești să-ți depășești tendința de a te simți neîndreptățit, înțelegând că modul celuilalt de manifestare nu are treabă cu tine ci cu propriile lui probleme, poți vedea întreaga situație din cu totul altă perspectivă.

Rac

Unele negocieri sau discuții pot să nu se desfășoare într-un mod care să-ți convină însă acest lucru poate fi consecința unei atitudini mai posesive sau autoritare pe care tinzi să o manifești. Chiar dacă nu vrei să accepți mai puțin decât consideri ca meriți, este importantă atitudinea cu care o faci.

Leu

Dacă îți dorești să-ți atingi obiectivele, va trebui să renunți la atitudinea ușor egoistă pe care tinzi să o manifești și care este focusată doar pe ce-ți dorești tu. Fii ferm în atitudine apărând ce este important pentru tine însă nu într-un mod autoritar, cerând să fii ascultat cu orice preț ci în unul constructiv deschis la negociere.

Fecioară

O zi ușor tensionată în care poți avea o atitudine reactivă vis-a vis de unele persoane sau situații. Fie unele obiective personale nu decurg așa cum ți-ai dori fie o chestiune juridică, contractuală pune diverse probleme. Nu este cea mai potrivită zi pentru clarificarea unor aspecte ci mai degrabă pentru observarea lor cu atenție și discernământ.

Balanță

Un prieten sau o cunoștință anume poate să te agite prin atitudinea pe care o manifestă față de tine sau prin modul în care gestionează o situație care vă privește pe amândoi. În funcție de impactul pe care îl are asupra ta, vei decide dacă mai vrei să păstrezi relația cu persoana respectivă în formă actuală sau nu.

Scorpion

Evită negocierile sau orice formă de colaborare astăzi deoarece perspectivele pot să fie radical opuse și amână clarificarea unor lucruri într-o altă azi. Interacțiunea cu un șef, un părinte sau cineva cu autoritate este tensionată și poate genera chiar o posibilă ruptură dacă nu este gestionată cu cât mai multă răbdare.

Săgetător

Relația cu un coleg de muncă, pe marginea unui proiect lucrativ sau poate chiar interacțiunea cu cineva din personalul medical îți poate crea unele probleme care au nevoie să rezolvate cu atenție. Totuși unele lucruri îți vor lua mai mult din timp decât ai preconizat deci înarmează-te cu răbdare.

Capricorn

O zi cu discuții fie de natură financiară fie relațională. Evită speculațiile financiare și orice fel de activități care presupun asumarea unor riscuri oricât de mare ar fi tentația. Poți fi surprins mai puțin plăcut de ceva sau cineva, fapt care te face să te îndoiești de durabilitatea sau siguranța unei situații sau relații.

Vărsător

Încercarea de a colabora cu cineva sau chiar de a ajunge la un compromis cu partenerul pe marginea unei chestiuni pe care o priviți diferit trebuie tratată cu răbdare și sinceritate, evitând tendința de impunere a unor lucruri. În caz contrar, lucrurile pot escalada ducând la decizii radicale sau chiar rupturi.

Pești

Ai mai multă grijă de sistemul tău nervos astăzi și evită să te consumi prea tare chiar dacă lucrurile nu decurg în ritmul pe care ți-l dorești. O chestiune care vizează munca, relația cu un coleg de muncă sau o gestionare greșită a unei situații îți crează unele probleme care vor necesita din partea ta o altfel de abordare decât până acum.

Puteți urmări horoscopul general al lunii mai 2023 aici:

Cancan.ro