Horoscop 24 februarie 2023. Ei sunt nativii care vor avea parte de noi începuturi - Știrile.eu

vineri 24 februarie 2023 12:03 AM

Horoscop 24 februarie 2023. Ei sunt nativii care vor avea parte de noi începuturi


Horoscop vineri, 24 februarie. Aceștia sunt nativii care renunță la situații sau oamenii care le-au creat disconfort. Vor începe noi capitole, însă trebuie să se asigure că deciziile lor sunt în conformitate cu ceea ce își doresc. Iată previziunile complete atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Nevoia de confort, plăcere, stabilitate este amplificată astăzi, iar toate activitățile întreprinse au ca scop satisfacerea dorințelor sau obținerea unui câștig sau profit. Poți tinde să exagerezi un pic în modul în care te gestionezi cu banii, fiind dispus să plătești mai mult doar pentru a-ți satisface unele gusturi sau plăceri. A se evita încăpățânarea sau posesivitatea!


Taur

Cu Luna în propriul tău semn, poate fi foarte important pentru tine să începi ceva nou sau să adopți o atitudine nouă vis-a-vis de un anumit proiect, însă asigură-te că ceea ce-ți propui este în acord cu nevoile sau dorințele tale sufletești. Susținerea unei anumite persoane, poate să fie chiar prieten, înseamnă mult pentru tine.

Gemeni

Nu simți nevoia să interacționezi cu multă lume astăzi, poți fi mai introvertit și mai dornic să-ți petreci timpul observând lucrurile din spatele scenei. Ai abilitatea de a înțelege mai profund cauzele ascunse din spatele unor griji sau temeri pe care le ai ai. O zi care favorizează meditația, introspecția și vindecarea.

Rac

Unele proiecte sau obiective sunt foarte importante pentru tine, însă fie te îndoiești că ai resursele necesare pentru a le realiza, fie dimpotrivă. te încăpățânezi să nu renunți indiferent de costurile implicate. O persoană de sex feminin joacă un rol important în deciziile le care le iei, încurajându-te în ceea ce-ți propui să realizezi.

Leu

Emoțiile tale sunt mai vizibile astăzi, indiferent de natura lor. De asemenea, este o zi în care te poți bucura de mai multă vizibilitate sau popularitate, însă dacă ceva sau cineva te va deranja într-un anume fel, îți va fi greu să-ți ascunzi sentimentele. Interacțiunea cu cineva pe plan profesional poate să aducă unele avantaje.

Fecioară

Activitățile pe care le întreprinzi astăzi pot avea ca scop să-ți lărgească orizonturile fizice sau intelectuale, atât timp cât ești dispus să experimentezei, ieșind din zona de confort și fiind deschis și către alte perspective decât cele proprii. Ziua favorizează cercetarea sau studiul unor domenii, participarea la un spectacol și călătoriile, iar compania partenerului este binevenită.

Balanță

Sentimentul de a fi în controlul unor lucruri, emoții sau activități este amplificat astăzi și ești dispus să-ți organizezi foarte bine activitățile, pentru a te asigura că păstrezi acest control. Siguranța unor obiective sau relații este importantă pentru tine, însă poți avea unele incertitudini în privința acestor obiective pe care va trebui să le analizezi cu grijă.

Scorpion

Cu Luna în sectorul parteneriatelor tale tot ce faci cu sau pentru celălalt, coleg, prieten, colaborator capătă amploare. Eforturile de echipă sau activitățile de cuplu sunt favorizate și-ți oferă șansa să-ți pui personalitatea în valoare. Însă dacă există vreo impunere din partea cuiva de a face ceva anume, nu vei fi dispus să te conformezi.

Săgetător

O zi cu activități practice și administrative în care îți poți organiza sarcinile sau responsabilitățile într-un mod eficient. În același timp, o persoană cu o mentalitate diferită de tine te provoacă să faci lucrurile altfel decât până acum, lucru care îți poate părea inconfortabil la prima vedere, însă dacă ești deschis la noi experiențe, poate să nu fie chiar atât de rău.

Capricorn

Dacă ai un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult, astăzi este un moment perfect pentru a-l relua. Activitățile creative, cele educaționale sau care implică copiii dar și participarea la evenimente artistice sunt binevenite. Negocierile sau procesele de comunicare sunt favorizate atât timp cât evaluezi corect valoarea unor lucruri.

Vărsător

Confortul propriului cămin, liniștea, pacea și stabilitatea sunt importante astăzi pentru tine, fapt care te determină să reacționezi destul de ferm dacă cineva nu-ți respectă aceste dorințe sau nevoi. De fapt, nu este o zi în care simți să socializezi prea mult, ci dimpotrivă, tot ce-ți propui are ca scop să te relaxeze și să-ți încarce bateriile.

Pești

Ești dinamic atât fizic cât și intelectual, iar tot ce întreprinzi are ca scop să-ți aducă mai multă valoare sau un câștig anume în interacțiunile purtate. Ai puterea să-ți transmiți propriul mesaj într-un mod ferm și sigur pe tine, chiar dacă pot exista persoane mai critice care văd lucrurile diferit de tine. Gândurile pozitive vor atrage rezultate optime.

Puteți urmări horoscopul general al lunii februarie 2023 aici:

Cancan.ro