luni 23 ianuarie 12:02 AM

       Abonare la google news

Horoscop 23 ianuarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de noroc


Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2023. Începutul de săptămână vine cu vești neașteptate pentru nativi. Iată previziunile complete, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 


Berbec

Poți fi dezamăgit de ritmul sau modul în care progresezi cu unele proiecte, par să se miște mai greu decât ți-ai fi dorit. Ești mai reflexiv pe seară și-ți propui să analizezi mai atent unele lucruri pentru a deveni mai eficient însă pentru asta asigură-te că nu te lași bruiat de tot felul de știri, informații sau părerile unor persoane care nu sunt tocmai utile.

Taur

Coordonarea unor sarcini de natură profesională pare mai solicitantă decât ai crezut iar interacțiunea cu unele persoane cu autoritate nu ajută la ameliorarea situației. Treptat realizezi că o abordare mai înțelegătoare ar ajuta mai mult și că poți miza pe susținerea unui prieten anume.

Gemeni

O discuție mai serioasă cu cineva îți testează încrederea și convingerile proprii în privința unor aspecte sau relații, însă cu cât vei încerca să privești situația dintr-o perspectivă mai de ansamblu cu atât vei înțelege mai bine. Pe seară încerci să adaptezi ceea ce ai descoperit în contextul profesiei tale.

Rac

Analiza unor chestiuni financiare nu pare să te mulțumească în prima parte a zilei, fapt care te determină să cauți o variantă mai satisfăcătoare. Intrarea Lunii în Pești pe seară te avantajează deoarece în primul rând te detensionează iar în al doilea rând îți oferă șansa să cunoști și alte păreri sau abordări.

Leu

Dacă situația unui parteneriat anume nu pare să-ți satisfacă cerințele sau nevoile, te poți decide să iei unele măsuri în această privință. Ca și rezultat vei începe să analizezi situația pe toate părțile, încercând să intuiești care ar fi implicațiile financiare sau emoționale a ceea ce plănuiești să faci.

Fecioară

Unele sarcini domestice sau profesionale sau unele chestiuni legate de sănătate te împiedică să ai randamentul pe care ți-l dorești. Poate fi un semn că ar trebui să ai mai multă grijă de tine evitând să te suprasoliciți. Cooperarea sau colaborarea se dovedește utilă, deoarece cel de lângă tine este dispus să te susțină la nevoie.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop 23 – 29 ianuarie 2023. Previziuni neașteptate pentru nativi, chiar la final de lună)

Balanță

Ceva sau cineva îți testează încrederea și sentimentele în privința unor aspecte sau relații, însă poți folosi acest lucru ca pe o lecție prețioasă. Pe seară, o latură mai practică iese la suprafață, te decizi să te organizezi mai bine cu unele sarcini sau responsabilități pentru a deveni mai eficient în activitățile tale.

Scorpion

O discuție mai serioasă și destul de incomodă cu cineva din familie sau vizând o chestiune emoțională te determină să fii mai introvertit și mai gânditor în prima parte a zilei. Odată cu venirea serii, starea de spirit începe să se îmbunătățească. O ieșire în oraș sau participarea la un spectacol te favorizează.

Săgetător

Poți întâmpina mici probleme tehnice, legate de comunicații, sau transporturi care îți dau bătăi de cap. Evită negocierea sau semnarea unor contracte importante astăzi deoarece poate să nu decurgă exact așa cum ți-ai dori. Pe seară vei căuta confortul propriului cămin sau vrei să te relaxezi alături de cei dragi.

Capricorn

Analizând perspectivele financiare ale unor proiecte personale sau profesionale, poți fi ușor nemulțumit, fapt care te va determina să te mobilizezi pentru schimbarea situației. Te decizi să dai unele telefoane sau să te informezi mai bine asupra unor lucruri pentru a deveni mai eficient în ce ți-ai propus.

Vărsător

Faptul că unele lucruri sau proiecte se desfășoară în alt ritm decât cel așteptat îți creează o stare de nemulțumire însă nu ai de gând să stai mult în această stare. Situația unor chestiuni financiare îți ocupă atenția în a doua parte a zilei și poți fi nevoit să faci unele achiziții sau să te ocupi de unele rapoarte.

Pești

Ceva sau cineva te poate întrista sau dezamăgi într-o anumită privință, fapt care te face să pui la îndoială sinceritatea sau angajamentul unor persoane. Pe măsură ce Luna trece în semnul tău mai pe seară, începi treptat să devii mai conștient de dorințele și nevoile tale.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop dragoste 23 – 29 ianuarie 2023. Zodia care va fi favorizată la capitolul iubirii)

Cancan.ro