vineri 1 ianuarie 3:39 PM

       Abonare la google news

Horoscop 2021. Zodiile care vor deveni părinți în noul an


Horoscop 2021. Astrele vin cu vești bune pentru câțiva nativi din horoscop. Azi vom afla care sunt zodiile care vor deveni părinți în noul an. Crezi că și a ta se numără printre ele? Află în cele ce urmează dacă vei deveni părinte sau nu, în 2021.


Horoscop 2021 – Zodiile care vor deveni părinți în 2021

Anul 2021 vine cu vești de sarcină sau adopție pentru trei zodii din horoscop. Meseria de mamă li se va potrivi perfect acestor trei nativi, informează astrologul Susan Taylor, de la MyAstroMag. Aceasta susține că unele zodii vor deveni părinți pentru prima oară, alții pentru a doua sau chiar a treia oară.

Bucuria sarcinii și a nașterii vine pentru zodii din triade diferite. Nativii aceștia sunt guvernați de elemente diferite, de aer, de apă şi de pământ. Nu uitați că aceste previziuni se stabilesc în funcţie de casele astrologice şi de ascendent. Adică: dacă ești într-o zodie din cele 3, dar cu ascendent în altă zodie din acestea 3, ai șanse mari să devii părinte!

Zodia Rac devine părinte în 2021

Universul își va aduna toate puterile și va lucra intens pentru nativii din această zodie. Racul este un semn de apă, pentru cine nu știe sau a uitat. Pluton va aduce o schimbare puternică în relațiile acestor nativi. Pe partea cealaltă, Saturn și Jupiter vor aduce norocul și șansa în viață. Tot ele mai aduc un eveniment important legat de viața intimă, amoroasă.

Neptun în Pești și Trigonul în semnul Racului vor aduce vești bune în fertilitate. Uranus va aduce vești bune și care vor duce, în timp, la schimbarea obiceiurilor pe care zodia Rac le avea până acum.

Zodia Balanță devine părinte în 2021

Stelele au grăit puternic pentru nativii din zodia Balanță, semn zodiacal de aer. Astrele au vorbit: femeile acestui semn zodiacal vor fi super mame în 2021. Pluto va continua, însă, să agite zodia din punct de vedere psihic.

Jupiter și Saturn sunt vinovații care vor colabora pentru a îi băga Balanței idei în cap legate de o sarcină. Planetele vor mai cuceri și sectorul creativ și pe cel al familiei, o bună parte din 2021. Balanța va fi influențată să își dorească noi responsabilități de familie importante, împlinitoare. Uranus îi va aduce o surpriză pe plan erotic.

Zodia Capricorn devine părinte în 2021

Această zodie este un semn de pământ. Pluto va încuraja nativii din Capricorn să viseze la o transformare profundă. Tot el va încuraja o schimbare radicală, să determine nativul să trăiască noi experiențe de viață. Neptun este conectat foarte bine cu acest semn zodiacal și acest lucru va duce la sporirea fertilității. Uranus este planeta evenimentelor neașteptate și va influența și ea Capricornul. Va tranzita zodia în sectorul creaţiei şi al copiilor.

Sursa: Playtech.ro