Horoscop 2021. De ce înșală femeile, în funcție de zodie. Motivele adevărate sunt aici - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 12:26 PM

Horoscop 2021. De ce înșală femeile, în funcție de zodie. Motivele adevărate sunt aiciHoroscop 2021. Astrologii au dorit să afle de ce înşală femeile, în funcție de zodie. Toţi bărbaţii trebuie să afle motivele reale, fie că este vorba despre plictiseală, răzbunare sau pur şi simplu despre dezvoltarea unor sentimente puternice pentru alte persoane.

Horoscop. De ce înşală femeile. BERBEC

Despre femeia Berbec se spune că este stabilă într-o relaţie, însă uneori se întâmplă să vrea să altceva. Curioasă din fire, aceasta se poate lăsa dusă de sentimente interzise, spun astrologii. Un alt motiv pentru care ar putea călca strâmb este faptul că nu primeşte suficientă atenţie din partea partenerului. Mare grijă, aşadar!

Horoscop TAUR

Şansele ca o nativă Taur să însele sunt foarte mici. Motivul pentru care ar apela la acest gest extrem ar fi doar răzbunarea pe partener. Cum nu iartă uşor şi nu suportă să fie trădată, femeia Taur ar putea să plătească fix cu aceeaşi monedă.

Horoscop GEMENI

Deşi sunt iubite şi soţii de nota 10, femeile Gemeni au nevoie de o permanentă provocare mentală. Altfel, este foarte posibil să îşi îndrepte atenţia către un alt bărbat. Aşadar, fii atent şi nu te culca pe o ureche chiar dacă cea de lângă tine pare devotată.

Horoscop RAC

Femeia Rac este plină de afecţiune şi ajunge greu să înşele. Dacă o face, înseamnă că nu se simte iubită sau nu are încredere în ea. Astfel, va căuta afecţiune în altă parte. Doar aşa va putea fi fericită cu adevărat.

Horoscop LEU

Femeia Leu are nevoie să fie în centrul atenţiei mereu, să aibă parte de aventură şi de adrenalină. Aşadar, dacă vrei să nu fii trădat, ţine cont de sfaturile astrologilor: fii mereu creativ şi laudă-ţi partenera cu fiecare ocazie.

Horoscop FECIOARĂ

Nativele în Fecioară sunt stabile într-o relaţie şi nu le place să schimbe des partenerii. Este foarte important, însă, ca acestea să vadă că sunt apreciate şi cei de lângă ele îşi dau toată silinţa ca relaţia să meargă bine. Dacă nu se întâmplă asta, vor căuta imediat înlocuitori.

Horoscop. De ce înşală femeile. BALANŢĂ

De cele mai multe ori, femeia Balantă înşală din distracţie, din dorinţa de a filtra. Îi place să se simtă sedusă iar fiorii unui nou început sunt fix de ce are nevoie o astfel de nativă. Pentru a evita acest lucru, nativa are nevoie ca partenerul de viaţă să fie şi cel mai bun prieten.

Horoscop SCORPION

Nativa Scorpion are o pasiune incredibilă, lucru o face să calce strâmb destul de des. Mai mult, este foarte geloasă şi găseşte mereu o scuză pentru a se răzbuna pe bărbatul de lângă ea. Mare atenţie la acest lucru!

Horoscop SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător are mereu nevoie de aventură, de joacă, iar asta o poate determina să filtreze mai mult decât este cazul. Tot ce ai de făcut ca bărbat este să ţii cont de nevoile sale şi să îi oferi libertate.

Horoscop CAPRICORN

Capricornii sunt persoane echilibrate, aşadar rar se întâmplă ca nativele în această zodie să piardă autocontrolul. Când o fac, însă, motivele sunt serioase: au fost trădate sau nu mai sunt respectate de partener.

Horoscop VĂRSĂTOR

Singurul motiv pentru care o femeie Vărsător înşală este monotonia. Aşadar, ai grijă la tot ce pare să o plictisească şi oferă-i toată atenţia ta.

Horoscop PEŞTI

Cu o imaginaţie bogată şi o idee romantică a iubirii eterne, femeia in zodia Peşti poate deveni uşor nefericită. Dacă acest lucru se întâmplă, va înşela, cu siguranţă, pentru a primi ceea ce îşi doreste.

Sursa: Playtech.ro