Horoscop 20 martie 2023. Lista zodiilor care au parte de un început de săptămână productiv - Știrile.eu

luni 20 martie 2023 12:04 AM

Horoscop 20 martie 2023. Lista zodiilor care au parte de un început de săptămână productivHoroscop 20 martie 2023. Se anunță o săptămână productivă pentru majoritatea nativilor. Iată lista zodiilor care au parte de surprize pe plans sentimental. 

Berbec

Acționezi într-un mod nonconformist dar care te pune în valoare atât personal cât și financiar. Te simți susținut de oamenii potriviți sau știi ce să spui ca să le atragi atenția și interesul. Intrarea Soarelui în propriul tău semn îți oferă o nouă platformă de exprimare a propriei identități, cu mai multă asertivitate și entuziasm.

Taur

Implicarea ta în susținerea unei cauze, a unui grup sau comunități este foarte importantă deoarece îți oferă șansa să-ți exprimi propriile convingeri. Dacă lucrezi într-un domeniu în care imaginea este importantă, ai șansa să te evidențiezi. Soarele intră în Berbec deci devii mai reflexiv dar și mai privat cu proiectele sau interesele tale.

Gemeni

Interacțiunea cu o persoană de sex feminin te susține în a-ți atinge obiectivele indiferent de natura lor. Ești încrezător vis-a vis de unele planuri de viitor importante pentru tine iar influența unui prieten asupra ta pare mobilizatoare. Intrarea Soarelui în Berbec îți amplifică dorința de conectare cu acei prieteni sau comunități cu interesele și valori comune.

Rac

O zi în care îți poți expansiona orizontul cunoașterii prin interacțiuni spontane dar incitante și chiar utile. Poți deprinde o nouă metodă de lucru care te avantajează sau descoperi informații noi si utile. Interacțiunea cu autoritatea este favorizată. Echinocțiul de primăvară aduce energii proaspete în sectorul carierei, deci perfect pentru a te evidenția socio-profesional.

Leu

Intrarea Soarelui, propriului tău guvernator în Berbec te favorizează, te face mai spontan și mai liber în a urma orice cale, interes sau relație care îți aduce creștere și expansiune. În același timp poți avea o revelație în privința unei chestiuni financiare sau știi exact cum să pui problema pentru a căpăta susținerea pe care ți-o dorești.

Fecioară

Eforturile de echipă dau astăzi rezultate excelente deci orice încercare de colaborare este binevenită mai ales că ești flexibil și deschis la nou. Contactul cu mass media te favorizează, îți pune în valoare talentul sau aptitudinile. Soarele intră în Berbec amplificându-ți dinamismul în afaceri sau speculații financiare dar și interesul în domenii psihologice și oculte.

Balanță

Descoperi o informație prețioasă într-o chestiune care vizează munca sau sănătatea, poate să fie un remediu holistic sau o metodă de a-ți eficientiza activitatea. Te simți mai stabil și chiar susținut de cei dragi ție în ce este esențial pentru tine. Echinocțiul de primăvară poate aduce noi parteneriate sau alianțe dar te poate face și ușor mai competitiv.

Scorpion

Orice ține de socializare sau de abilitatea de a te manifesta creativ și inspirat fie pe plan profesional fie sentimental poate să aibă un feedback neașteptat de pozitiv. Este o zi bună pentru negocieri, acorduri sau semnări de contracte. Soarele intră Berbec aducând un plus de dinamism și eficiență vis-a vis de activitățile zilnice, profesionale, sănătate și nutriție.

Săgetător

O zi perfectă pentru a face ordine atât interioară cât și exterioară, ai spor și eficientă. În același timp, orice proces de meditație sau introspecție te susține în a căpăta noi perspective iar tu ai o stabilitate interioară mai bună. Echinocțiul de primăvară te favorizează amplificându-ți entuziasmul, energia, creativitatea și dorința de socializare.

Capricorn

Orice presupune comunicare, schimburi de idei, prezentări sau promovări de produse, servicii, negocieri, studii este favorizat întrucât deții aptitudinile necesare de a convinge și atrage interesul asupra ta. Intrarea Soarelui în Berbec îți va îndrepta atenția spre chestiuni care vizează căminul, familia dar și conexiunea cu emoțiile și universul interior.

Vărsător

Ești super inspirat și inventiv în orice fel de achiziții plănuiești să faci astăzi. Dacă vrei să faci o modificare în cămin, poate vrei mai mult spațiu, momentul este mai mult decât potrivit. În același timp poți avea o discuție de natură financiară cu cineva care pare promițătoare. Soarele intră Berbec amplificându-ți energia fizică și intelectuală dar și interesul în diverse domenii sau activități.

Pești

Interacțiunile de astăzi sunt spontane, neplanificate dar extrem de utile. Poți face un drum scurt undeva sau poți avea o conversație super interesantă cu cineva în urma căreia te simți mai încrezător în tine. Echinocțiul de primăvară aduce energii proaspete în sectorul veniturilor tale, deci devii mai activ și mai asertiv în gestionarea propriilor resurse.

Cancan.ro