marți 17 ianuarie 12:03 AM

       Abonare la google news

Horoscop 17 ianuarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de noroc


Horoscopul zilei de marți, 17 ianuarie 2023. O nouă zi vine cu noi provocări pentru mulți nativi. Iată care sunt prezicerile complete, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 


Berbec

Este o zi bună, chiar reușită atâta timp cât ești un pic atent și realist cu ceea ce-ți propui. Interacțiunea cu autoritatea este favorizată, fie reușești să-ți demonstrezi eficiența și strategia vis-a vis de un anumit proiect fie o persoană puternică și influentă te susține în planurile tale. Pe seară entuziasmul tău devine contagios.

Taur

Interacțiunea cu cineva astăzi, un specialist într-un anumit domeniu, un ghid sau un profesor poate să-ți ofere o cu totul altă perspectivă asupra lucrurilor, una pozitivă care îți deschide noi orizonturi la propriu și la figurat. În lumina noilor informații, devii mai încrezător în propriile forțe.

Gemeni

Chiar dacă mai sunt lucruri de schimbat pentru a te elibera de unele presiuni sau solicitări, astăzi ai șansa să realizezi ceva foarte important pentru tine care te împuternicește într-un anume fel sau primești o ofertă la care nu te aștepți. Pe seară simți nevoia să celebrezi reușita zilei de azi printr-o ieșire undeva.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal sănătate: 16 – 22 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să fie atenți la stilul de viață)

Rac

Interacțiunea cu cineva pe plan personal sau profesional poate să fie desemnată ca un real succes, chiar dacă necesită de la tine să faci unele mici compromisuri. Te decizi să organizezi unele lucruri pe seară cu o stare de buna dispoziție și optimism în privința noilor oportunități care te așteaptă.

Leu

Chiar dacă nu toată lumea vede lucrurile ca tine, acest lucru nu te împiedică să te bucuri atunci când îți vezi proiectul dus la capăt exact așa cum ți-ai dorit. Ai spor, eficiență și randament în tot ce-ți propui. Pe seară nu rata șansa de a invita persoana iubită în oraș sau de a participa la un spectacol împreună.

Fecioară

Dacă treci cu vederea micile chestiuni administrative de care trebuie să te ocupi în prima parte a zilei, poți profita de oportunitățile care se ivesc. Indiferent că ți se face o propunere profesională, o declarație de iubire sau ai un câștig neașteptat, ai toate șansele să declari această zi ca fiind una reușită.

Balanță

O chestiune emoțională sau ceva legat de familie, casă sau o proprietate imobiliară progresează într-un mod avantajos, fapt care îți creează un real sentiment de siguranță și stabilitate. Pe seară ești mult mai activă și dornică de interacțiune și te decizi să nu ratezi o ieșire în oraș care promite să te binedispună.

Scorpion

Starea pe care o ai de dimineață are șansele să se schimbe radical în bine. Fie că primești o invitație undeva, faci un drum sau intri în contact cu o anumită informație, această experiență te poate activa sau stimula într-un mod extrem de plăcut. Dacă faci unele cheltuieli pe seară, le faci cu o stare încrezătoare și pozitivă.

Săgetător

O conștientizare puternică ce ține de partea financiară, de valoarea sau stima de sine are șansa să-ți transforme ziua într-un mod pozitiv și benefic, ajutându-te să dai la o parte acele griji pe care ți le-ai tot făcut. Pe seara Luna intră în propriul tău semn fapt care te va ajuta să te mobilizezi în orice îți propui, mai ales personal sau sentimental.

Capricorn

În ciuda unor chestiuni de ordin financiar la care consideri că ai mai de lucrat, simți că ai destulă energie, voință și determinare pentru a te pune în valoare așa cum îți dorești, personal sau profesional. Treci printr-o transformare benefică pentru tine pentru care te simți pregătit iar un plan la care lucrezi de ceva timp se conturează favorabil.

Vărsător

Dacă unele cerințe sau așteptări familiale sau profesionale par să te solicite mai mult decât este cazul știi exact la cine să apelezi pentru a rezolva situația rapid și eficient. Există o relație, un proiect, o informație pe care o păstrezi confidențială dar care îți dă un real sentiment de încredere și putere. Pe seară conversația cu un prieten te binedispune.

Pești

Un proiect anume personal sau profesional capătă o importanță deosebită și ești mai mult decât entuziasmat să vezi că lucrurile merg în direcția potrivită. Chiar dacă este posibil să mai ai încă unele dubii sau nesiguranțe, ești dispus să le depășești și să mergi mai departe întrucât te simți pregătit pentru noi orizonturi.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop general săptămânal: 16 – 22 ianuarie. Lista zodiilor care vor avea parte de noi oportunități)

Cancan.ro