Horoscop 11 martie 2023. Lista nativilor care își vor amplifica legăturile emoționale - Știrile.eu

sâmbătă 11 martie 2023 12:03 AM

Horoscop 11 martie 2023. Lista nativilor care își vor amplifica legăturile emoționale


Horoscop sâmbătă, 11 martie 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec


Îți poți percepe mai ușor instinctele sau dorințele astăzi și de asemenea conexiunea cu propria intuiție este amplificată. Într-o relație de cuplu, nevoia de intimitate și apropiere poate să fie amplificată, fapt care îți va îndrepta atenția în această direcție. Activitățile de natură artistică sau spirituală sunt favorizate cât și studiul domeniilor parapsihologice.

Taur

Ești foarte serios și asumat în privința oricărui proiect sau activitate de grup în care ești implicat. Astăzi poți lucra ușor și eficient în echipă deoarece ceea ce se realizează la comun are o sferă de acoperire mai mare decât ceea ce ai fi putut să faci la nivel individual. Ești generos și din punct de vedere financiar arătându-te empatic și sensibil la nevoile celor neajutorați.

Gemeni

Ești eficient și ai spor în activitățile propuse, domestice sau profesionale. Latura ta practică este evidențiată iar atenția la detaliu și precizia te ajută în a rezolva chestiuni care necesită răbdare și minuțiozitate. Poți descoperi informații utile într-o problemă de sănătate. Interacțiunea cu un prieten te binedispune deoarece împărtășiți lucruri și experiențe frumoase.

Rac

O zi de weekend perfectă pentru a face ceva diferit și de a ieși din rutina zilnică. Orice activitate care te relaxează este binevenită. Poți să participi la un spectacol sau show de divertisment, poți practica un hobby sau poți petrece ziua alături de persoană iubită. O veste neașteptată din partea unui prieten sau despre acel prieten te surprinde pe seară.

Leu

Legătura cu planul emoțional sau cu cel familial este astăzi amplificată. Tot ce ține de cămin, familie, menținerea unui sentiment de stabilitate sau siguranța emoțională este important pentru tine și vei cauza să protejezi acest lucru. Poți plănui sau chiar efectua o călătorie iar dacă pleci la un drum vei căuta un loc drag care îți oferă sentimentul de “acasă”.

Fecioară

Orice proces de comunicare, schimb de informații, cercetare sau studiu este foarte important pentru tine și te favorizează în a-ți construi parteneriate utile și constructive. Pe plan financiar esti curajos și asertiv și dezbați unele chestiuni de interes pentru tine într-un mod care te avantajează. O informație cheie sau o știre te poate suprinde pe seară.

Balanță

Un parteneriat sau o alianță se poate dovedi de bun augur pentru tine, deschizând noi orizonturi de creștere sau dezvoltare. Ziua favorizează demersurile practice în care munca sau eforturile tale sunt recompensate corespunzător, indiferent de natura lor, fizică sau intelectuală. O cheltuială neașteptată se poate ivi mai pe seară.

Scorpion

Cu Luna astăzi în propriul tău semn, a începe un lucru sau un proiect nou sau a-ți manifesta personalitatea într-un mod care să te evidențieze va fi important pentru tine. Scopul nu va fi neapărat unul prin care să capeți vreo recunoaștere exterioară cât mai degrabă una interioară de validare personală. Poți avea parte de o întâlnire interesantă stând la coadă la cumpărături.

Săgetător

De dimineață poți fi prins în unele gânduri sau te îngrijorezi în privința unor lucruri însă pe măsură ce ziua avansează realizezi că deții instrumentele necesare pentru a te descurca în orice fel de situație. Deși poți socializa într-un mod plăcut și interactiv dacă ți se oferă șansa, poți alege totuși să petreci ziua mai privat analizând unele lucruri. O chestiune de natură domestică va avea nevoie urgentă de rezolvare.

Capricorn

Poți experimenta un sentiment de gelozie, control sau posesivitate vis-a vis de un lucru sau o relație sau simți că celălalt nu-ți lasă prea multă libertate. Partea bună este că poți vorbi deschis și asumat despre acest lucru chiar dacă nu poți intui impactul pe care îl poate avea asupra celuilalt. Dacă ai ceva de rezolvat în propriul cămin, vei fi extrem de eficient.

Vărsător

Ceva din comportamentul sau atitudinea partenerului nu te încânta neapărat însă ești dispus să te concentrezi mai mult pe ce are valoare și importanță pentru tine. Poți achiziționa ceva care te pune în valoare și care îți amplifică sentimentul de putere și încredere. Dacă participi la un eveniment social, nu vei rata ocazia să ieși în evidență.

Pești

Astăzi simți nevoia să faci ceva spontan, liber, diferit de restul zilelor, deci poți participa la un spectacol, vizita un loc deosebit sau face o călătorie. Chiar dacă unele sarcini sau responsabilități sunt încă acolo așteptând să te ocupi de ele, îți propui să faci ceva și pentru tine care să-ți încânte sufletul. Un telefon din partea cuiva sau o conversație poate să fie interesantă și provocatoare în același timp.

Puteți urmări horoscopul general al lunii martie 2023 aici:

Cancan.ro