vineri 1 ianuarie 2:34 PM

       Abonare la google news

Haos în Bolivia: suporterii au intrat pe teren să se bată cu jucătorii echipei oaspete la un meci în care spectatorii erau interziși! Scene de violență maximă | VIDEO


31 decembrie 2020 a fost o zi cu etapă în Bolivia. Într-un meci din ultima rundă a campionatului de fotbal al acestei țări, fanii au intrat pe teren pentru a se răfui cu fotbaliștii vizitatori.


Imaginile de necrezut s-au petrecut în timpul meciului The Strongest – Blooming (3-1), după ce un jucător al gazdelor a fost lovit de un adversar.

Furia fanilor de la echipa The Strongest a fost atât de puternică încât aceștia au pătruns nestingheriți pe gazon, fotbaliștii fiind speriați de ce urma să se întâmple. Bătaia generala s-a incheiat însă fără probleme în câteva minute, dar clubul gazdă riscă o sancțiune serioasă după incidentele respective.

Haos în Bolivia: suporterii au intrat pe teren să se bată cu jucătorii echipei oaspete la un meci în care spectatorii erau interziși! Scene de violență maximă | VIDEO

Situația e cu atât mai gravă cu cât suporterii nu ar fi trebuit să fie prezenți la meci. Conform regulilor Federației din Bolivia, meciul ar fi trebuit să se joace fără public, din cauza pandemiei de coronavirus.

Toate cele trei formații au reușit să obțină cele trei puncte în ultima zi a sezonului, ceea ce a însemnat că echipa Always Ready și-a adjudecat trofeul pentru prima dată în istorie. The Strongest, principalul adversar, a câștigat și ea în deplasare, dar tensiunea de la finalul partidei cu echipa Blooming a atins cote alarmante și violente.

Bolivia a fost ultima țară din America de Sud care și-a reluat campionatul din cauza pandemiei și a climatuluipolitic tensionat, astfel că campionatul s-a jucat aproape non-stop pentru a finaliza cele 26 de runde înainte de sfârșitul anului 2020.

Sursa: Prosport.ro