Halep, provocare pentru Wozniacki după ce daneza s-a retras din tenis: „Mi-a rămas în cap!" Ce a remarcat Simona la rivala ei: „Arată foarte bine" | EXCLUSIV - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 11:11 PM

Halep, provocare pentru Wozniacki după ce daneza s-a retras din tenis: „Mi-a rămas în cap!” Ce a remarcat Simona la rivala ei: „Arată foarte bine” | EXCLUSIVSimona Halep ar vrea revanșa în fața Carolinei Wozniacki, sportivă care a învins-o pe româncă în finala de la Australian Open 2018, scor 6-7(2), 6-3, 4-6! Cu toate că daneza a agățat racheta în cui, Simona nu exclude o revenire a rivalei sale pe terenul de tenis.

Halep (29 de ani), cea care a primit premiul Prosport.ro pentru sportivul român an anului 2020, are un sentiment de regret după ce Wozniacki (30 de ani) s-a retras din activitate în acest an.

Simona își dorește o revanșă în fața Carolinei, fiind impresionată în același timp de fizicul rivalei! Cu toate că nu a mai jucat niciun meci din luna ianuarie, daneza reușește să se mențină în formă.

Între Maria Șarapova și Caroline Wozniacki, ambele retrase în 2020, Simona o alege pe daneză: „Mi-a rămas în cap”

Întrebată pe care dintre cele două mari rivale retrase din activitate în 2020, Maria Șarapova sau Caroline Wozniacki, și-ar dori să o întâlnească din nou într-un meci oficial, Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri. Wozniacki i-a provocat o înfrângere dureroasă lui Halep, în finala de la Australian Open 2018, iar românca ar vrea o revanșă în fața acesteia:

„Cu Caroline aș vrea să mai joc un meci! Finala de la Australian Open, pierduta la limită, mi-a rămas în cap. Mi-aș mai fi dorit să joc un meci cu ea, o finală. Nu zic nu să nu se intoarcă, e foarte fit, arată foarte bine și continuă să se antreneze”, a declarat Simona Halep pentru Prosport.ro. Caroline a fost una dintre cele mai mari rivale ale Simonei! Ea s-a retras din activitate la puţin timp după ce s-a căsătorit cu fostul baschetbalist profesionist David Lee (SUA, 37 de ani).

Wozniacki şi Halep s-au confruntat de 7 ori în circuitul WTA, Caroline impunându-se în 5 rânduri. Cea mai importantă victorie a acesteia în faţa Simonei s-a consemnat la Australian Open 2018, scor 7-6(2), 3-6, 6-4 în ultimul act.

Sursa: Prosport.ro