Halep a dezvăluit motivul pentru care s-a răzgândit și nu a mai mers la Abu Dhabi: „Nu sunt accidentată” Ce nu i-a convenit Simonei | EXCLUSIV - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:51 PM

Halep a dezvăluit motivul pentru care s-a răzgândit și nu a mai mers la Abu Dhabi: „Nu sunt accidentată” Ce nu i-a convenit Simonei | EXCLUSIVSimona Halep a intenționat să joace la turneul WTA 500 de la Abu Dhabi, programat în perioada 5-13 ianuarie, dar a doua jucătoare a lumii s-a răzgândit. Simona a dezvăluit pentru Prosport.ro și care a fost motivul din spatele deciziei.

Simona Halep s-a răzgândit și nu s-a mai înscris la noul turneu WTA de la Abu Dhabi, primul din 2021, după ce a aflat că în Emiratele Arabe Unite există restricții care i-ar fi periclitat programul.

Halep a precizat că nu se confruntă cu nicio problemă din punct de vedere fizic, dar nu i-a convenit faptul că ar fi fost nevoită să stea timp de două săptămâni în hotel la Abu Dhabi. Sorana Cîrstea și Patricia Țig au rămas singurele reprezentante ale României pe tabloul principal.

Motivul pentru care Simona Halep a renunțat la primul turneu din 2021: „Erau și la Abu Dhabi restricții”

„Nu am niciun fel de accidentare, însă am decis că e mai bine să merg direct în Australia. Erau și la Abu Dhabi restricții și mi-ar fi fost greu să stau în hotel 14 zile, iar după aceea încă 14 zile în carantină. Am hotărât așa pentru că am simțit că e o decizie bună, ținând cont că în 2020, la turnee, nu mi-a fost ușor”, a mărturisit Simona pentru Prosport.ro.

Astfel, Simona a renunțat la turneul de la Abu Dhabi și va pleca pe 14 ianuarie din România direct în Australia! După carantina în care va intra la Melbourne, constănțeanca va evolua la un turneu de categorie WTA 500, nou înființat în contextul pandemiei, între 31 ianuarie și 7 februarie. Primul Grand Slam al anului, Australian Open, este programat între 8 și 21 februarie.

Simona Halep are o imagine excelentă în Emiratele Arabe Unite

În pofida faptului că nu s-a mai înscris la Abu Dhabi, Simona rămâne cu o imagine excelentă în zona respectivă. Jucătoarea din România este ambasadoarea companiei Dubai Duty Free.

Aceasta sponsorizează celălalt turneu WTA din Emiratele Arabe Unite, care se desfăşoară anual la Dubai și la care Simona este campioană en-titre. Firma Dubai Duty Free se ocupă de gestionarea magazinelor duty-free din Dubai.

Sursa: Prosport.ro