duminică 3 ianuarie 4:59 PM

       Abonare la google news

Gigi Becali, schimbare radicală! Sergiu Buș, luat în cantonamentul FCSB-ului! Două reveniri importante în lotul lui Petrea | FOTO


Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune, toate acestea după ce a ieșit din lumina reflectoarelor.


Sergiu Buș a fost trecut pe linie moartă pe finalul anului 2020, toate acestea din cauza unei accidentări suferite la un antrenament susținut înaintea meciului cu UTA Arad.

Asta nu e tot! Nemulțumit de faptul că atacantul care a jucat ultima dată la Gaz Metan Mediaș nu dă randament și nu reușește să înscrie, Gigi Becali l-a scos din echipa de start a roș-albaștrilor și Toni Petrea a fost nevoit să improvizeze în atac, acolo unde au jucat Darius Olaru, Dennis Man și Florin Tănase.

Sergiu Buș, luat în cantonamentul FCSB-ului

Deși se gândea la posibilitatea de a-l da afară pe Sergiu Buș în perioada de mercato din această iarnă, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl privește pe atacantul în vârstă de 28 de ani.

Astfel, latifundiarul din Pipera și-a dat acceptul ca Sergiu Buș să facă deplasarea în Antalya, acolo unde are loc stagiul de pregătire al roș-albaștrilor din această iarnă.

Lucian Filip și Dragoș Nedelcu au revenit în lotul lui Toni Petrea

Toni Petrea a primit o veste excelentă în momentul în care formția roș-albastră a reluat pregătirea pentru partea a doua a sezonului 2020 – 2021. Lucian Filip și Dragoș Nedelcu, doi oameni de bază din lotul lui Toni Petrea, au revenit și au făcut deplasarea în Antalya alături de ceilalți coechipieri.

Dragoș Nedelcu s-a operat in luna iunie a anului 2020, după ce s-a accidentat în meciul jucat de FCSB cu CFR Cluj. Acesta a ajuns pe mâinile celebrului doctor italian Pier Paolo Mariani. În același meci s-a rupt și Lucian Filip, dar mijlocașul a ales să se opereze în București, la doctorul Ionuț Codorean.

Sursa: Prosport.ro