sâmbătă 2 ianuarie 11:36 AM

       Abonare la google news

Gigi Becali, refuzat de un jucător de echipa națională. „FCSB e un capitol închis pentru mine”


Alexandru Albu (27 de ani), a fost unul dintre jucătorii curtați de multe echipe din Liga 1, în 2020. De la Concordia Chiajna, a ajuns să fie convocat de Mirel Rădoi la lotul naţional de seniori al României.


Jucătorul încă aparţine celor de la Concordia Chiajna, însă este sub formă de împrumut la UTA Arad. FCSB a putut să-l cumpere pentru 50.000 de euro! Alexandru Albu, fotbalist care poate juca atât fundaș central, cât și la închidere, a fost propus de Mihai Stoica la FCSB.

Alexandru Albu recunoaște că a fost dezamăgit faptul că nu s-a transferat la formația roș-albastră, însă nu mai pare dispus să accepte o altă ofertă din partea lui Gigi Becali. FCSB a fost aproape să-l transfere în toamnă, însă fotbalistul a ajuns la UTA Arad.

Gigi Becali, refuzat de un jucător de echipa națională. „FCSB e un capitol închis pentru mine”

„Au fost nişte oferte foarte bune, atractive, care pe mine m-au motivat foarte mult pentru că îmi arată că am o valoare şi că trebuie să muncesc mult mai mult ca să-mi arătat adevărata valoare pentru că ştiu că pot mult mai mult. Pentru mine, FCSB e un capitol închis, nu am de ce să mă gândesc la cei de acolo când eu sunt la UTA.

Nu mi se pare normal. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla şi ce vom face. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la o echipă cât mai bună şi să se bată şi la campionat. Vreau să câştig campionatul atât în România, cât şi în străinătate”, a declarat Alexandru Albu, pentru Telekom Sport.

Cea mai frumoasă zi de până acum din cariera de fotbalist a lui Alexandru Albu este data de 4 noienbrie 2020. Selecționerul naționalei de fotbal a României, Mirel Rădoi l-a convocat pe fotbalistul echipei UTA pentru meciurile cu Belarus (amical), Norvegia și Irlanda de Nord (Liga Națiunilor).

 

Sursa: Prosport.ro