duminică 3 ianuarie 10:15 AM

       Abonare la google news

Gigi Becali își anunță din nou retragerea: „La revedere! Nu mă mai interesează. Trufie, mândrie, jignire”


Gigi Becali, patronul de la FCSB, pare destul de nehotărât în ultima vreme. După ce în ultima parte a anului 2020 a anunțat că se retrage din viața publică, acesta a apărut din nou pe micile ecrane înainte de Revelion. Acum, Becali anunță din nou că se retrage din viața publică.


Ultimele zile din 2020 l-au adus pe Gigi Becali din nou în fața microfonului, după ce cu doar câteva luni înainte anunțase că se retrage din viața publică. Sărbătorile s-au încheiat, iar Gigi a reapărut și și-a anunțat din nou retragerea.

„Viață publică… Nimic! Nici nu știu ce se întâmplă. Nu mă mai interesează! La revedere! Gata. Viață publică înseamnă păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva, trufie, ori mândrie, ori jignire…Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Gigi Becali la Antena 3, imediat după intrarea în noul an.

Gigi Becali nu vrea să mai audă de petreceri!

Gigi Becali a renunțat și la petrecerile dintre ani, evenimente care îi făceau plăcere pe vremuri: „Pentru mine, sărbătoare nu înseamnă că mergem să bem vin, să mâncăm, să ne distrăm și să facem păcate. Nu, tată! Pentru mine, sărbătoarea înseamnă să fiu și mai strict, și mai credincios să stau și mai mult la biserica și să fac mai multe rugăciuni”.

Oferta fabuloasă pe care Gigi Becali e „obligat” să o accepte pentru Dennis Man

Dennis Man este primul jucător de la FCSB care se va transfera în străinătate, dintre jucătorii de bază ai echipei, așa cum a afirmat Gigi Becali, astfel că patronul clubului este dispus să accepte o ofertă consistentă.

„Dennis Man este un jucător foarte bun și trebuie lăsat să plece. Eu cred că în iarna asta îl vinde. Gigi Becali e un afacerist priceput și va trebui să îi dea drumul. Câți bani vrea să ia? Păi, ce, 10 milioane și profit pentru un fotbalist nu este super-afacere? Eu știu sigur că Man va fi vândut. Cred că transferul pe 13 milioane de euro se face sigur. Dacă oferta scrisă va fi în banii aceștia, Becali îl va da. Man poate juca în Italia, mai dificil în Anglia”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

Sursa: Prosport.ro