marți 24 ianuarie 1:08 PM

       Abonare la google news

Gigi Becali a avut nevoie doar de 45 de minute să își dea seama de Sorescu. „Nu sunt mulțumit de el”


Deian Sorescu și-a primit ”botezul” lui Gigi Becali. Jucătorul de 25 de ani a ajuns la FCSB în această iarnă, fiind împrumutat de la Rakow, și a debutat în duelul cu Hermannstadt


El a jucat doar 45 de minute la Sibiu, fiind schimbat la pauză cu Valentin Crețu. Evoluția lui din duelul de la Sibiu a atras multe discuții.

Gigi Becali, despre Deian Sorescu

Chiar patronul echipei cu baza de antrenament în cartierul Berceni din capitală, Gigi Becali, a vorbit despre noul transfer al echipei sale, de la care are mai multe așteptări.

„Deocamdată nu sunt mulțumit de Sorescu. Era un alt fel de jucător înainte, cum îl știam eu. Probabil are nevoie de acomodare”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce a spus Deian Sorescu după duelul cu Hermannstadt?

Revenit în țară după un an petrecut în Polonia, Deian Sorescu s-a declarat fericit că a debutat la FCSB și că echipa lui a câștigat. Mai mult, el așteaptă să fie complet, din punct de vedere al formei fizice, pentru a da tot ce are mai bun pe teren.

”Mă bucur că am câștigat, asta era cel mai important. Știam de la început că va fi un meci de luptă, știam că Sibiul se va apăra și au scos, din ce am înțeles, în prima parte a campionatului rezultate bune cu echipele de pe primele locuri. Ne bucurăm că am câștigat cu 1-0 și suntem în luptă acolo sus.

M-am simțit bine, puțin sufocat la început, dar a fost bine. Mai trebuie să învăț unele chestiii cu care echipa e obișnuită și, cu siguranță, voi fi mai pregătit. Nu am apucat să vorbesc (n.r. despre schimbare), toți suntem bucuroși că am câștigat. V-am spus, știam că va fi un meci greu.

Am fost primit foarte bine, nu mă așteptam. Cu mulți băieți am jucat, am fost rivali, cu mulți am fost colegi la națională. Am fost primit foarte bine și asta mă bucură foarte tare. M-a chemat deja galeria, am fost primit bine și de suporteri, am cântat alături de ei. Mă bucur că am fost primit bine și că sunt respectat”, a declarat Deian Sorescu.

134 de meciuri, 29 de goluri și 26 de pase de gol la Dinamo, 29 de meciuri, 14 goluri și 11 pase de gol la SSU Poli Timișoara, 27 de meciuri, trei goluri și trei pase de gol la Rakow Czestochwa și 10 meciuri și o pasă de gol la ASC Poli Timișoara sunt cifrele adunate de Deian Sorescu, în cariera sa. Are 131 de meciuri în Superligă, dar nu a jucat până acum în playoff-ul competiției.

Playsport.ro