Gică Hagi, ofertă bombă de la Celtic Glasgow? Reacția vehementă pe care a avut-o finanțatorul Viitorului - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 1:48 AM

Gică Hagi, ofertă bombă de la Celtic Glasgow? Reacția vehementă pe care a avut-o finanțatorul ViitoruluiUPDATE 01:45 Gheorghe Hagi a avut o reacție vehementă pe site-ul oficial al Viitorului și a subliniat că n-a avut nicio discuție cu cei de la Celtic Glasgow.

„În urma articolelor apărute în toată presa sportivă din România, referitoare la presupuse discuții cu formația Celtic Glasgow, precizez că acestea NU EXISTĂ, SUNT SPECULAȚII COMPLET FALSE, FĂRĂ A AVEA O BAZĂ REALĂ”, a fost mesajul lui Hagi.

Gică Hagi ar putea fi adversarul fiului Ianis în Scoția! Patronul Viitorului ar avea o ofertă tentantă tocmai de la Celtic, marea rivală a lui Rangers.

Fostul mare internațional român este de mai multe săptămâni în Scoția și nu doar pentru a fi alături de Ianis Hagi, de Sărbători.

Gică Hagi a afirmat recent că a avut propuneri din Rusia și din zona Golfului, pe care le-a refuzat: „Îmi doresc să fie un proiect bun. M-am dus foarte jos și e nevoie de timp să ajung la cei mari. Vreau să am un manager care să umble pentru mine. Eu sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare din Golf și din Rusia, dar nu mi-am dorit”, a spus fostul căpitan al naționalei României, la emisiunea lui Marius Tucă.

Gică Hagi, ofertă incredibilă de la Celtic! Ar putea fi adversarul lui Ianis în Scoția

„O formație calificată în grupele Europa League este interesată de serviciile lui Gică Hagi, iar negocierile au fost demarate încă din ultimele zile ale anului trecut. Persoane din anturajul fostului căpitan al naționalei, susțin că Hagi ar putea pleca de la Viitorul în perioada imediat următoare”, scrie playsport.ro, cu referire la oferta primită de Gică Hagi de la Celtic.

Sursa citată susține că Gică Hagi are oferte interesante și din Turcia și Spania, pe lângă interesul manifestat de Celtic.

Marea rivală a lui Rangers este pe cale să piardă titlul în Scoția, iar în Europa League s-a oprit după faza grupelor, terminând pe ultimul loc, după ce a fost depășită de AC Milan, Lille și Sparta Praga. Celtic este la 19 puncte de Rangers, după ce a pierdut marele derby în fața echipei lui Ianis Hagi, scor 0-1.

În vârstă de 55 de ani, Gică Hagi a debutat în cariera de antrenor în 2001, atunci când a devenit selecționerul României.

Hagi a câștigat Cupa Turciei, cu Galatasaray, iar cu Viitorul a luat toate trofeele pe plan intern: Liga 1, Cupa României și Supercupa României.

Sursa: Prosport.ro