vineri 1 ianuarie 5:02 PM

       Abonare la google news

Gică Hagi, ironizat de Goal.com după o declarație despre Ianis Hagi: „Să nu audă cei de la Bayern ce a spus!”


Gică Hagi a fost taxat de jurnaliștii străini după ce a făcut o declarație exuberantă despre fiul său. Ianis Hagi se află în formă maximă, dar laudele „Regelui” sunt considerate, totuși, exagerate.


Gică Hagi (55 de ani) a spus că fiul său Ianis (22 de ani) joacă la cea mai bună echipă din Europa, afirmație pentru care presa din afară îl ironizează pe fostul mare fotbalist.

„Ianis joacă la o echipă fenomenală, cea mai bună din Europa. E singura echipă care n-a pierdut niciun meci și cea care a luat cele mai puține goluri”, a surprins Hagi la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Gică Hagi, ironizat de Goal.cum după ce Regele a afirmat că Ianis joacă la cea mai bună echipă din Europa

Jurnaliștii de la Goal.com l-au ironizat pe Gică Hagi: „Să nu audă cei de la Bayern ce a spus”, au scris aceștia, citați de Spotmedia.ro, în timp ce olandezii de la Voetbal International au avut un comentariu și mai dur: „Gheorghe Hagi a fost orbit de dragostea de tată!”.

Cu toate acestea, Gică Hagi nu este singurul care îl laudă pe Ianis, mijlocașul naționalei traversând o formă senzațională! Suporterii lui Rangers exultă după  ce românul a marcat cu Hibernian și a prins echipa săptămânii în campionatul Scoției, pentru ca joi să se remarce cu St. Mirren printr-un assist superb.

Ianis Hagi, într-o formă senzațională în Scoția

Fanii au remarcat pe Twitter că jucătorul nostru trece printr-o formă excelentă. Aceștia au avut doar cuvinte de laudă pentru fiul lui Gică Hagi în timpul ultimului meci din Scoția: „Ianis face un meci fantastic”, este convins unul dintre suporteri, completat imediat: „Ianis și-a arătat iar clasa”.

La cum decurg lucrurile, Ianis Hagi are toate șansele să fie campion la finalul sezonului, în condițiile în care echipa sa are doar două remize de la startul campionatului. Ianis are un bilanţ de 4 goluri și 10 pase decisive în 18 partide în acest sezon în Premiership.

Sursa: Prosport.ro