Gică Hagi, gata să devină iar antrenor la început de an! „Regele” are planuri mari: „Am luat-o de pe câmp și vreau să devin cel mai bun din lume!” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 7:53 PM

Gică Hagi, gata să devină iar antrenor la început de an! „Regele” are planuri mari: „Am luat-o de pe câmp și vreau să devin cel mai bun din lume!”Gică Hagi este gata să revină în meseria de antrenor! „Regele” are ambiția să devină chiar cel mai bun din lume în această postură.

Finanțatorul Viitorului anunță că este gata de o altă provocare, deoarece iubește meseria de antrenor. Anunțul lui Gică Hagi vine în contextul în care Mircea Rednic ar putea să se întoarcă la Standard Liege, după cum a scris presa din Belgia.

Gică Hagi a afirmat recent că a avut propuneri din Rusia și din zona Golfului, pe care le-a refuzat: „Îmi doresc să fie un proiect bun. M-am dus foarte jos și e nevoie de timp să ajung la cei mari. Vreau să am un manager care să umble pentru mine. Eu sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare din Golf și din Rusia, dar nu mi-am dorit”, a spus Hagi la emisiunea lui Marius Tucă.

Gică Hagi, gata să devină iar antrenor! Anunțul Regelui: „Vreau să devin cel mai bun din lume!”

„Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!

Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările”, a spus Gică Hagi, conform GSP.

94 de victorii, 64 de remize, 73 de înfrângeri sunt cifrele lui Gică Hagi la cârma Viitorului

Sursa: Prosport.ro