luni 23 ianuarie 11:01 PM

       Abonare la google news

Gheorghe Hagi, dărâmat după eșecul cu CFR Cluj: ”Sunt dezamăgit de toată echipa”


Farul Constanța a pierdut locul de lider din Superligă, după ce a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, având un golaveraj teribil: 1-8, în condițiile în care echipa are cel mai bun atac din campionat, iar până la meciul de azi avea și cea mai bună defensivă.


Echipa din capitală a cedat la scor de neprezentare în fața noului lider din Superligă, în duelul ultimelor campioane din România. CFR a înscris de trei ori în poarta lui Aioani.

După o primă repriză fără goluri, CFR Cluj deschidea scorul prin noul transfer al echipei: Krasniqi, iar mai apoi Cristian Manea, din penalty, și Claudiu Petrilă stabileau scorul final.

Gheorghe Hagi, după meciul cu CFR

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a fost trist la finalul meciului, din cauza rezultatului, fiind de părere că echipa lui nu s-a ridicat la nivelul acestui joc, motiv pentru care a fost învins.

”În fotbal trebuie să fii pregătit să lupți, să faci lucrurile cum trebuie. Ne-au depășit la micile detalii și a venit această înfrângere, o lecție importantă pentru noi.

Sper ca vestiarul să fi înțeles acest lucru și să revenim la fotbalul nostru. Felicitări CFR-ului, a arătat ca o echipă puternică, dar prima repriză a fost echilibrată, iar în repriza a doua am făcut noi mici greșeli. Sunt dezamăgit de toată echipa, nu de un jucător. Când se câștigă, câștigăm cu toții. La fel și când pierdem.

CFR a făcut ambele faze mai bine decât noi. O să reflectăm, să vedem, preocuparea mea cea mai mare e că echipa nu a făcut jocul normal, prea puține pase.

Am lucrat, am pregătit, dar în teren nu s-a văzut lucrul ăsta. Dacă am fost cei mai buni, cum să fie greu pentru noi? E greu când nu ești pregătit! Am fost cei mai buni în tur, dar din noiembrie am scăzut ritmul. Perioada de transferuri mai e deschisă, stăm bine, suntem acoperiți, dar mai pot fi plecări, veniri. Torje a plecat în Turcia, i-am făcut un bine, câștigă mai mulți bani. Am renunțat la el pentru că avem jucători care au dat randament mai bun decât el. Ce voiați, să-l dau pe Louis Munteanu?”, a transmis Gică Hagi.

Playsport.ro