Gabi Enache, out de la FCSB! Fundașul nu s-a prezentat la reunire! Decizia luată de oficialii grupării „roș-albastre” | EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 5:22 PM

Gabi Enache, out de la FCSB! Fundașul nu s-a prezentat la reunire! Decizia luată de oficialii grupării „roș-albastre” | EXCLUSIV



Gabi Enache este out de la FCSB după o jumătate de sezon petrecut sub comanda lui Toni Petrea, iar Prosport.ro a aflat că fundașul nu s-a prezentat la primul antrenament susținut de gruparea roș-albastră în 2021.

FCSB s-a reunit sâmbătă, 2 ianuarie, după două săptămâni de pauză, iar Prosport.ro a aflat că la primul antrenament programat sâmbătă dimineața, cu o zi înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Turcia, Gabi Enache nu s-a prezentat.

Gabi Enache, jucător care revenise la FCSB în septembrie 2020 pentru meciurile grupării roș-albastre din Europa League, a ajuns la un acord cu oficialii fostei vicecampioane a României pentru rezilierea contractului, deși înțelegerea sa cu echipa lui Gigi Becali era valabilă până în vara anului 2021.

Gabi Enache, out de la FCSB

Cum cele două părți au ajuns la un acor pentru rezilierea contractului, fundașul în vârstă de 30 de ani nu s-a mai prezentat la primul antrenament susținut de fosta vicecampioană a României în 2021.

Astfel, oficialii de la FCSB au luat și o măsură în acest sens. Prosport.ro a aflat că Gabi Enache a fost scos de pe grupul unde cei din staff pun toate informațiile necesare pentru elevii lui Toni Petrea.

 

Sursa: Prosport.ro