joi 26 ianuarie 9:30 AM

       Abonare la google news

Frații Tate, duși cu duba poliției la DIICOT. Tristan Tate, reacție neașteptată în fața jurnaliștilor: „Asta ar trebui să fie știrea zilei”


Joi dimineața, în jurul orei 08:30, Frații Tate au ieșit din arest pentru a fi duși la DIICOT. În momentul în care a coborât din duba poliției, Tristan Tate a început să le spună jurnaliștilor că nu există probe împotriva lor. Oamenii legii încercau să-l potolească pe acuzat.


Frații Tate au făcut o nouă vizită la DIICOT pentru acte procedurale în cazul dosarului care le-a adus arestul preventiv. Văzându-se înconjurat de presă, Tristan Tate a încercat să iasă din strânsoarea oamenilor legii și să spună faptul că atât el, cât și fratele său, sunt reținuți pe nedrept, din moment ce nu există dovezi împotriva lor. Acesta consideră că „știrea zilei” este presupusa lor nevinovăție.

„Ce probe sunt împotriva noastră? Asta ar trebui să fie știrea zilei”, a spus Tristan Tate pentru jurnaliști.

Cu doar o zi înainte, când a avut loc o altă vizită la DIICOT, Tristan Tate a procedat exact ca fratele său, spunând:

„Întrebați poliția despre dovezile care sunt împotriva mea! (…) Nu au nimic!”

(CITEȘTE ȘI: Frații Tate au părăsit sediul DIICOT, după 8 ore de audieri. Gestul făcut de Andrew Tate, înainte să fie urcat în duba polițiștilor)

Frații Tate, în arest pentru încă 30 de zile. Ce acuzații li se aduc britanicilor

Andrew Tate, Tristan Tate, Luana Alexandra (fosta polițistă) și Georgiana Nagel au fost arestați, inițial, pe data de 30 decembrie 2022, la o zi după perchizițiile DIICOT de la vila lor și studioul de videochat.

Pe data de 20 ianuarie, când se apropia termenul de expirare a celor 30 de zile de arest preventiv, cei doi britanici au fost chemați la Tribunalul București, unde magistrații au decis să le prelungească termenul de la data de 29 ianuarie până pe 27 februarie.

Printre acuzațiile pentru care frații Tate au ajuns în spatele gratiilor, se numără: constituirea de grup infracțional organizat, viol, trafic de persoane. Pe scurt, Andrew Tate și fratele său, alături de cele două femei, ar fi obligat tinere să se prostitueze și să facă videochat, după ce le-ar fi păcălit că le iubesc.

(CITEȘTE ȘI: A pășit în sediul DIICOT alături de frații Tate! Cine este femeia misterioasă îmbrăcată în burka)

Cancan.ro