luni 23 ianuarie 1:43 PM

       Abonare la google news

FOTO. Mulțumiri de de la Cristiano Ronaldo pentru suporterii lui Al-Nassr. Postarea portughezului a strâns sute de mii de aprecieri


Cristiano Ronaldo a debutat duminică seară pentru noua sa echipă, care a avut meci în campionatul Arabiei Saudite.


Al Nassr a întâlnit-o pe Al Ettifaq în runda cu numărul 14 din prima ligă a ţării aflate în zona Golfului Persic. Portughezul a fost şi căpitanul galben-albaştrilor. Însă dorinţa sa de a le oferi un gol suporterilor prezenţi pe arenă nu s-a îndeplinit. Unica reulită a partidei a purtat semnătura brazilianului Talisca, în minutul 31.

A fost astfel o victorie italiană pentru Al Nassr care îşi păstrează avansul de un punct faţă de Al Hilal. Mai mult, formaţia din Riyadh are şi un meci mai puţin disputat faţă de urmăritoarea sa. Care va juca în această iarnă la ediţia Cupei Mondiale a Cluburilor.

Mulţumiri speciale

La primul său meci pentru echipa care i-a oferit cel mai mare contract din istoria fotbalului, atacantul care va împlini 38 de ani pe 5 februarie le-a mulţumit fanilor. Care au venit în număr mare şi l-au încurajat la debutul său pentru formaţia lor favorită. Ronaldo a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care le întoarce suporterilor lui Al Nassr primirea călduroasă.

”Primul meci, prima victorie! Foarte bine, băieți! Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru susținerea incredibilă”, au fost cuvintele lusitanului din mediul virtual.

Ronaldo îşi făcuse încălzirea cu trei zile mai devreme în amicalul stelar pe care o selecţionată a jucătorilor de la Al Nassr şi Al Hilal l-au disputat împotriva celor de la PSG. Atunci, portughezul a pşunctta de două ori chiar dacă adversarii s-au impus cu 5-4.

Cum a fost notată evoluţia sa

Toţi ochii au fost pe Ronaldo la partida pe care saudiţii au jucat-o împotriva ocupantei locului 10 în campionat. Însă prin felul în care a fost notat e clar că portughezul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor tuturor celor care au fost curioşi să vadă primul său joc oficial pentru Al Nassr.

Astfel, cei de la FotMob i-au acordat nota 6,9, aceasta fiind una dintre cele mai mici din echipa sa. Explicaţia poate veni în urma faptului că cifrele sale au fost mai mult decât dezamăgitoare.

Cristiano a câştigat doar un singur duel şi a reuşit un singur driblingpe parcursul celor 90 de minute.Mai mult decât atât, nici la capitolul şuturi. lusitanul nu a fost prea eficient. A avut un singură execuţie cadrată dintre cele 4 la care a apelat.

Playsport.ro