marți 24 ianuarie 10:17 AM

       Abonare la google news

Florinel Coman, înapoi la Farul Constanța. Ultima destinație probabilă pentru jucătorul care nu-și mai găsește locul la FCSB


În această iarnă s-a vorbit destul de mult despre o eventuală revenire a lui Florinel Coman la Farul Constanța. Inițial, sub formă de împrumut de la FCSB. Acum, ultimele declarații făcute de fotbalistul de 24 de ani au alimentat și mai mult aceste zvonuri.


Florinel Coman, cuvinte frumoase pentru Farul Constanța înaintea meciului direct

La finalul meciului din deplasare cu Hermannstadt, câștigat de FCSB cu 1-0 în etapa cu numărul 22 din Superligă, Florinel Coman a fost întrebat și despre partida pe care vicecampioana României o va juca etapa viitoare, pe Arena Națională, contra celor de la Farul Constanța. Iar cel poreclit de Gigi Becali „Mbappe de România” a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei care l-a lansat practic în „fotbalul mare”.

„Un meci foarte greu, cu o echipă care, cred eu, se bate la titlu. Au un joc foarte bun şi vom analiza foarte bine, pentru că va fi o lecţie foarte grea. Sunt meciuri frumoase (n.r. cu Farul). E o echipă care ştie ce are de făcut, o echipă pusă la punct, cu jucători care au experienţă şi tineri talentaţi, aşa că… aţi văzut, toate meciurile cu ei au fost spectaculoase, cu multe goluri. Sperăm să luăm cele trei puncte, de asta jucăm”, a spus Florinel Coman.

„Mbappe” a vrut să plece în această iarnă de la FCSB. Pretențiile lui Gigi Becali au blocat o eventuală mutare

Până de curând, varianta unei reveniri a lui Coman la Farul Constanța a părut foarte plauzibilă. Totul a început după ce fotbalistul a avut o discuție cu Gigi Becali, în urma căreia patronul de la FCSB i-a dat jucătorului o hârtie care certifica faptul că el era liber să plece la orice echipă care achita suma de 3 milioane de euro, echivalentul sumei plătite de vicecampioană în vara anului 2017 către Farul, pentru transferul lui Coman.

Efortul financiar a fost considerat mult prea mare de către oficialii clubului constănțean. Chiar președintele Gică Popescu s-a pronunțat pe seama aceste „spețe” și a explicat că nu este un scenariu care să poată fi luat în calcul de clubul pe care îl reprezintă.

„Dacă ni se dă gratis îl luăm cu braţele deschise. Cine nu îl doreşte pe Florinel Coman? Păi de unde bani? Noi nu avem bani să îl plătim, dacă vrea să ni-l dea gratis, jucătorii de valoare îi primim cu braţele deschise, aşa îi primim la Farul”, a spus Gică Popescu la acel moment, citat de orangesport.ro.

Ulterior, au început discuții legate de un eventual împrumut al lui Coman până la finalul acestui sezon. Dar, în cele din urmă, se pare că și această „pistă” a fost abandonată.

Playsport.ro