Florin Tănase, ofertă ridicolă din Olanda! Ce sumă va încasa Gigi Becali dacă acceptă să-l vândă pe „decar” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 7:03 PM

Florin Tănase, ofertă ridicolă din Olanda! Ce sumă va încasa Gigi Becali dacă acceptă să-l vândă pe „decar”Florin Tănase a avut un început de sezon foarte bun, iar „decarul” FCSB-ului nu duce lipsă de oferte, dar o propunere venită din Olanda a fost considerată de Gigi Becali ridicolă.

Florin Tănase este la mare căutare în această pauză competițională, iar atacantul fostei vicecampioane a României nu duce lipsă de oferte.

Deși Gigi Becali crede că atacantul său valorează câteva milioane de euro, nu aceiași părere o au oficialii unei echipe din Eredivisie.

Florin Tănase, ofertă ridicolă din Olanda

Conform Sport.ro, Gigi Becali a primit în luna decembrie a anului 2020 o ofertă concretă pentru Florin Tănase, dar latifundiarul din Pipera a rămas șocat când a aflat ce sumă erau dispuși să ofere olandezii.

Pentru Florin Tănase există interes concret din Olanda, iar Gigi Becali a primit în decembrie o propunere de transfer în valoare de 200.000 de euro. Totodată, clubul din Eredivisie dorea să îi cedeze latifundiarului din Pipera un procent de 30% dintr-un viitor transfer al decarului, dar propunerea olandezilor a fost considerată ridicolă de afacerist.

Gigi Becali, refuzat de Florin Tănase

Prosport.ro a dezvăluit pe finalul anului 2020 că Gigi Becali a fost refuzat de Florin Tănase în două rânduri. Latifundiarul din Pipera i-a propus „decarului”  în luna octombrie mărirea salariului la 20.000 de euro și prelungirea contractului, iar apoi a urcat în decembrie la 30.000 de euro pe lună, dar internaționalul român l-a refuzat deoarece își dorește să prindă un transfer în străinătate.

În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase a ajuns la FCSB în luna august a anului 2016 și a adunat în tricoul formației roș-albastre 166 de meciuri, a dat 47 de goluri și a oferit 31 de pase decisive.

  • 6 selecții are Florin Tănase la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 31 mai 2014
  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform Transfermarkt.com
  • 1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florin Tănase de la FC Viitorul

Sursa: Prosport.ro