Florin Călinescu, noi planuri după retragerea din televiziune: ”Îmi pare rău că nu mai am 18 ani” - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 10:58 PM

Florin Călinescu, noi planuri după retragerea din televiziune: ”Îmi pare rău că nu mai am 18 ani”


Florin Călinescu este una dintre cele mai cunoscute personalități românești. Apreciat de public datorită caracterului său și a poveștilor sale de viață, actorul a făcut noi schimbări în viața sa. 

Florin Călinescu a renunțat la viața în fața micilor ecrane și a ales altă cale în viață. Cunoscutul actor are noi planuri în sfera profesională și se bucură că, în sfârșit, a reușit să cunoască gustul libertății. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU S-A REPROFILAT! IATĂ CE AFACERE PROFITABILĂ ȘI-A DESCHIS ACTORUL)

Ce planuri are Florin Călinescu, după ce s-a retras din televiziune

Ani la rândul, oamenii de acasă au avut ocazia să îl vadă pe Florin Călinescu în componența juriului de la ,,Românii au talent”, unde a fost prezent alături de Andra și Andi Moisescu. Totuși, după mai bine de 30 de ani de carieră în televiziune, artistul a decis că este momentul să se retragă.

În urmă cu ceva timp, Florin Călinescu a avut propria emisiune la Prima TV, un show care i-a purtat numele: ,,Florin Călinescu Show”. Totuși, emisiunea a fost scoasă din grilă după doar câteva luni de difuzare.


După ce și-a încheiat parcursul în televiziune, actorul s-a reprofilat și a mărturisit că a luat decizia de a scrie scenarii de film. El a mărturisit că și-a regăsit libertatea și este pregătit să înceapă un nou capitol în viața sa. (VEZI ȘI: FLORIN CĂLINESCU ÎI PREDĂ ȘMECHERIE LUI DANI MOCANU PE TIKTOK: ”TOT EȘTI UN PITIC”)

Florin Călinescu. Sursă foto: FacebookFlorin Călinescu. Sursă foto: Facebook

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește…Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator.

Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc…Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani.

Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză”, povestea Florin Călinescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Cancan.ro