Filmul răfuielii mafiote de la Strasbourg. În România, interlopii au pus stăpânire pe 144 de clădiri istorice - Știrile.eu

marți 28 martie 2023 11:44 PM

Filmul răfuielii mafiote de la Strasbourg. În România, interlopii au pus stăpânire pe 144 de clădiri istoriceIes la iveală noi detalii despre masacrul interlopilor români de pe străzile din Strasbourg. Totul ar fi pornit de la o sumă de bani.

Saban Stancu este cumnatul unui interlop din clanul Cârpaci. El este cel care a dus la măcelul din Strasbourg. Stancu ar fi făcut doi ani de închisoare din cauza unor afaceri ilegale cu mașini în care ar fi intrat cu clanul Cârpaci.

După eliberare le-ar fi cerut bani interlopilor ca despăgubire că a stat după gratii. Nu s-au înțeles, așa că s-au hotărât să tranșeze totul printr-o răfuială pe străzile din orașul unde își are sediul Parlamentul European.

În ziua răzbunării, interlopul Stancu și-a luat soția și mai multe rude ca întărire și a plecat dintr-un orășel din Germania spre Strasbourg, un drum de doar 22 de minute între cele două orașe, pe care l-a petrecut live pe Facebook, timp în care și-a amenințat adversarul.

Citește și: Trei români au murit LIVE pe Facebook, într-un cumplit accident produs după o urmărire în trafic pe străzile din Strasbourg

Rivalii s-au întâlnit la marginea orașului într-o zonă industrială. Aceștia s-au amenințat minute în șir. Ulterior a urmat o goană nebună pe străzile din Strasbourg. După kilometri de urmărire, cele două mașini nu au reușit să evite impactul teribil.

Autoturismele au ajuns două mormane de fier vechi. Una dintre mașini s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus.

La locul accidentului au ajuns zeci de pompieri și mașini de salvare. Trei pasageri au murit pe loc: Cârpaci, soția și sora acesteia. Șase persoane se aflau în stare gravă. Un elicopter a ajuns de urgență și i-a dus pe aceștia la spital. Saban Stancu și soția sa au murit câteva momente mai târziu, în brațele salvatorilor. Presa din Franța a spus că martorii ar fi auzit mai multe focuri de armă în timpul goanei de pe străzi. 

Numele membrilor din clanul Cârpaci apare în zeci de dosare penale din mafia imobiliară. Sunt acuzați că au forțat zeci de proprietari din Timișoara să plece din clădirile unde locuiau. Așa au ajuns să stăpânească peste 144 de clădiri istorice, cu averi greu de estimat. Anul trecut, clanul a pus mâna și pe spitalul de Oncologie din Timișoara.

Antena3.ro