Femeie terorizată de fostul iubit la Constanța! Bătută cu bara de fier și bâta - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 3:37 PM

Femeie terorizată de fostul iubit la Constanța! Bătută cu bara de fier și bâtaO femeie din Constanța a fost terorizată sistematic de fostul iubit, care a agresat-o atât verbal, cât și fizic. A bătut-o cu bara de fier și cu bâta! Femeia a cerut și a obținut ordin de protecție împotriva bărbatului violent.

O femeie din Constanţa a cerut ordin de protecţie împotriva fostului concubin, L.S. Aceasta a avut o relaţie cu pârâtul, din care au rezultat doi copii, o fată care stă cu victim, și un băiat de care au grijă părinții agresorului. Pe toată durata relației dintre cei doi, pârâtul a agresat-o fizic și a bătut-o cu tot ce a prins la mână, inclusiv cu bare de fier și bâte, existând și plângeri penale în acest sens. De frica lui L.S., victima stă închisă în casă împreună cu minora, nu o poate scoate nici afară la aer, scrie replicaonline.ro.

Femeie terorizată de fostul iubit la Constanța! Bătută cu bara de fier și bâta

Iată ce scrie în declarația femeii: ”La interpelarea instanței, reclamanta arată că a avut o relație de concubinaj cu L.S., din care au rezultat 2 minori. Pe toată durata relației dintre cei doi, pârâtul a agresat-o fizic și a bătut-o cu tot ce a prins la mână, inclusiv cu bare de fier și bâte, existând și plângeri penale în acest sens. De asemenea, reclamanta învederează instanței că îi este teamă de pârât, fapt pentru care stă închisă în casă împreună cu minora, nu o poate scoate nici afară la aer. Pârâtul este o persoană violentă, agresând-o atât fizic, cât și psihic de-a lungul relației dintre cei doi. De 2 ani de zile părțile nu mai sunt împreună, iar pârâtul o amenință și o urmărește pe străzi. A arătat că, celălalt copil al lor, băiatul în vârstă de 6 ani, locuiește cu pârâtul, de el având grijă părinții pârâtului și îl vede mai mult prin intermediul apelurilor video, iar în privința minorilor nu există hotărâri judecătorești care să stabilească exercitarea autorității părintești sau stabilirea domiciliului celor 2 minori în vreun fel.

În urma convorbirilor dintre ea și pârât, L.S. a amenințat-o că o omoară, că îi aplică 20 de lovituri de cuțit în cap, că îi rupe mâinile și picioarele dacă află unde locuiește. Mai arată reclamanta că pârâtul este violent verbal și față de fata lor, dar și cu reclamanta de față cu minora, folosind injurii și expresii jignitoare, precum și cuvinte obscene. În continuare, învederează instanței că pârâtul este consumator de produse stupefiante, fumează și consumă prafuri, aceste acțiuni având loc și de față cu ea.”

Decizia avea să fie cea așteptată de femeie: ”Instanţa a decis emită ordinul de protecție pentru o perioadă de 4 luni de la pronunțarea hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, prin care a dispus: obligarea pârâtului de a păstra o distanță minimă de 100 m față de reclamantă, de reședința acesteia şi de fata minoră precum şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod al pârâtului cu reclamanta.”

Sursa: Cancan.ro