miercuri 25 ianuarie 8:36 AM

       Abonare la google news

FCSB se mai descotorosește de un jucător. Mihai Stoica a confirmat că poate pleca la prima ofertă avută


Mihai Stoica a anunțat că FCSB este gata să se despartă și de Boban Nikolov în această iarnă. Mijlocașul central nord-macedonean în vârstă de 28 de ani a semnat în luna septembrie a anului trecut un contract până la finalul acestui sezon cu vicecampioana României.


FCSB este gata să renunțe la serviciile lui Boban Nikolov

Din păcate pentru el, nu a reușit să se impună în linia mediană și a bifat doar 10 meciuri, în toate competițiile în acest sezon, în cele mai multe cazuri fiind introdus pe teren pe finalul jocurilor. Din acest motiv, se pare că jucătorul crescut de Academia Gheorghe Hagi și-ar dori să plece de la FCSB. Iar dorința sa este înțeleasă de Mihai Stoica.

Managerul general al vicecampioanei României a apreciat că este pe undeva normal ca Nikolov să nu fie mulțumit cu statutul său actual. MM a subliniat faptul că mijlocașul central a venit la FCSB cu total alte așteptări, justificate în mare măsură, în contextul în care a fost un jucător important în naționala Macedoniei de Nord, când aceasta a învins Italia în deplasare în semifinala barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar. Ulterior, echipa sa a fost învinsă de Portugalia și nu a participat la turneul final.

De asemenea, ar mai trebui amintit și faptul că Boban Nikolov a făcut parte din lotul lui Sheriff Tiraspol când echipa din Republica Moldova a învins Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, în septembrie 2021, în grupele UEFA Champions League. Atunci, actualul mijlocaș de la FCSB a fost introdus pe teren în prelungirile partidei.

Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Discutăm miercuri”

Așadar, este vorba despre un anumit statut pe care Nikolov se aștepta să îl aibă la revenirea în România. Deși a admis că era ceva normal, Mihai Stoica a ținut să spună și că, în prezent, internaționalul nord-macedonean nu are efectiv cum să fie titular în fața lui Edjouma, Olaru sau Șut. Așadar, în acest context, managerul general al echipei roș-albastre susține că l-ar înțelege pe Nikolov dacă ar vrea să plece în această iarnă. De asemenea, în cazul unei oferte concrete, clubul nu va încerca să blocheze mutarea.

„Boban nu mi-a zis nimic, a fost liber luni și marți. A venit târziu la echipă, nu a făcut pregătirea. Când vii după ce ai lăsat Italia acasă, chiar la Palermo, în barajul pentru Mondial, e normal să ai niște așteptări…

Se aștepta să joace mai mult. Dar la momentul ăsta, când e un jucător care termină contractul în vară, iar ceilalți au 3-4-5 ani din contract, e mai greu. Poate să joace în locul lui Olaru, lui Edjouma? Pentru că de Șut nu se discută în momentul ăsta. El e închizătorul.

Eu îl cred că e nemulțumit. Dar nu e genul care să facă atmosferă proastă. Dacă are oferte, poate să plece. Discutăm miercuri”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Playsport.ro