FCSB se desființează! Anunțul făcut de Gigi Becali produce o undă de șoc în România - Știrile.eu

joi 2 februarie 2023 5:51 PM

FCSB se desființează! Anunțul făcut de Gigi Becali produce o undă de șoc în România


Gigi Becali susține în continuare că nu va renunța la FCSB cât timp va fi în viață. De asemenea, acel moment ar urma să fie și sinonim cu desființarea echipei roș-albastre. Actualul finanțator al acesteia a anunțat că nu are de gând să o lase „moștenire” pentru fiicele sale, întrucât acest lucru ar aduce asupra lor o presiune mediatică fabuloasă.

Gigi Becali susține că nu va renunța la FCSB cât timp va fi în viață

Pe de altă parte, Becali este de părere că actuala FCSB ar putea fi preluată la acel moment de cei care conduc în prezent secția de fotbal de la CSA Steaua. Și astfel să se facă în sfârșit „marea unire”. Doar că cei de acolo, mai ales suporterii, nu par deloc interesați de o asemenea variantă, fie ea și în viitorul destul de depărtat. De fapt, Becali chiar a profitat de ocazie pentru a lansa noi ironii la adresa oamenilor implicați la clubul din Ghencea.


Astfel, în acest context, coroborat cu ultimele declarații ale lui Gigi Becali, este posibil ca FCSB să nu mai existe din momentul în care omul de afaceri se va retrage definitiv din acest domeniu. Indiferent din ce cauză.

„Echipa nu o las moștenire. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am întrebat ‘Vreți să nu apăreți în presă? Terminați cu FCSB’. Ele nu vor să fie în presă, vor să fie liniștite.Echipa nu va dispărea. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica. O iau Oprița cu Balint și Popa. Duckadam… Să facă ei.

Totuși, „plecarea” lui ar putea fi sinonimă cu desființarea echipei roș-albastre

În România, o echipă de fotbal este un pericol de ați distruge familia. Adică falimentul familiei. Vrei să riști falimentul? Ia o echipă de fotbal și bagă-te în faliment. La mine a fost un caz fericit. Dar nu sunt toți în faliment? Spune-mi unul care nu e. Fotbalul înseamnă faliment. Nu pot să-mi las fetele în risc de faliment.

Am avut noroc că am intrat în Liga Campionilor când eram în pușcărie. Că altfel se desființa. Am luat 25 de milioane de euro. În plus l-am vândut pe Chiricheș pe 10 milioane, l-am dat pe Gardoș pe 6, pe Rusescu… Am luat 40-50 de milioane.

Dar dacă nu, o desființam. Nu eram nebun să bag bani din pușcărie. Acum am 8 milioane de euro împrumutați către FCSB. Dacă nu-l vindeam pe Man pe 11 milioane aveam 19 milioane. Era gata. La revedere. Ce, suntem tâmpiți?”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Playsport.ro