duminică 3 ianuarie 12:06 PM

       Abonare la google news

FCSB a plecat în cantonament la Belek, în Turcia, cu trei nume surprinzătoare în lot! Pe cine mizează principalul Toni Petrea


FCSB a plecat azi în cantonament în Belek, în perioada 3-13 ianuarie, și întreaga delegație se va caza la hotelul Gloria Sports Arena, unde vor dispune de toate condițiile de antrenament.


Toni Petrea a decis să ia trei jucători de la tineret pentru cantonamentul din Turcia: Gabriel Fulga, Adrian Romeo Niţă şi Aurelian Ciuciulete. Toți sunt cei mai interesanţi fotbaști de la echipele de juniori ale FCSB.

Complexul în care se va cantona FCSB are nu mai puțin de 105 de mii de metri pătrați și deține un teren pentru antrenament și unul cu tribună, pentru meciurile amicale. Jucătorii lui FCSB vor avea la dispoziție piscină, sală de forță ultramordernă, sală de conferințe, dar și o saună criogenică.

FCSB a plecat în cantonament la Belek, în Turcia, cu trei nume surprinzătoare în lot! Pe cine mizează principalul Toni Petrea

FCSB a mai apelat la această locație în anul 2017, iar pe site-ul oficial, la rubrica legată de condițiile pentru fotbal, apare o poză cu un meci amical disputat de către roș-albaștri în Belek.

Iată care sunt cele trei surprize ale lui Toni Petrea, cu un mic CV oferit de cei de la Telekom Sport:

Gabriel Fulga – are doar 16 ani, dar măsoară deja 1.85 metri. Este atacant şi loveşte mingea cu piciorul drept. Fulga este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la FCSB U17, dar obişnuieşte să joace şi pentru echipa sub 19 ani.

Aurelian Ciuciulete – are 17 ani şi este mijlocaş. Impresionează, de asemenea, prin înălţime, 1.86 metri. Loveşte mingea cu piciorul drept, s-a format la Dynamik Craiova, de unde a fost transferat de FCSB.

Adrian Romeo Niţă – în vârstă de 17 ani, este cel mai cunoscut dintre cei trei. Este ”aripă” stânga şi în prima parte a sezonului a fost împrumutat în Liga 2, la Turris. A revenit în această iarnă la FCSB şi a fost luat în cantonamentul din Turcia. Romeo Niţă este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa.

Gigi Becali va sta „la cutie” în 2021

Acum, la început de 2021, Gigi Becali şi-a motivat decizia de a nu mai apărea în spații publice.

„Viață publică, nimic! Nici nu știu ce se întâmplă. Nu mă mai interesează! La revedere! Gata. Viață publică înseamnă păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva, trufie, ori mândrie, ori jignire… Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat patronul celor de la FCSB.

Sursa: Prosport.ro