vineri 1 ianuarie 10:01 PM

       Abonare la google news

FC Voluntari mai vrea și alți jucători de la FCSB, după ce l-a împrumutat pe Marius Briceag: „Am vorbit cu Meme”


FC Voluntari caută urgent soluții de îmbunătățire a lotului de jucători, în speranța unui parcurs mult mai bun în 2021. Bogdan Andone, noul antrenor al ilfovenilor, și-ar dori să mai aducă fotbaliști de la FCSB, după ce l-a împrumutat pe fundașul Marius Briceag. 


Tehnicianul lui FC Voluntari crede totuși că ar fi foarte puțin probabil să mai transfere de la roș-albaștrii, după ce a discutat cu Meme Stoica. Andone este de părere că FCSB are nevoie de un lot numeros pentru a continua lupta la titlu în Liga 1, chiar dacă o parte din jucători nu evoluează deloc.

FC Voluntari mai vrea jucători de la FCSB. Antrenorul Bogdan Andone a discutat cu Meme Stoica

Tototdată, antrenorul anunță că are în plan o restructurare masivă, pentru ca Voluntari să iasă din zona „roșie” a clasamentului. Ilfovenii au avut un parcurs dezastruos în acest tur de Liga 1 și se plasează pe poziția 13, de play-out.

„Va trebui să aducem jucători, e foarte important, trebuie să aducem jucători de valoare și cu experiență, să întărim lotul. Au plecat Pablo de Lucas și Adi Popa, vor pleca și alții.

E greu să mai luăm pe cineva de la FCSB, am vorbit cu Meme. Am reușit cu Briceag, dar cu alții nu cred că vom reuși. Au și ei nevoie de lot, se bat la campionat și nu cred că vor mai renunța la vreun jucător”, a declarat Bogdan Andone, după primul antrenament pe care l-a condus la FC Volunari.

FC Voluntari l-a împrumutat pe Marius Briceag de la FCSB

Formația antrenată de Andone a ajuns la o înțelegere cu FCSB în privința unui împrumut până la finele sezonului, astfel că Marius Briceag (28 ani), jucătorul adus gratis după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, s-a alăturat deja echipei.

Briceag a mai evoluat pentru FC Voluntari în sezonul 2016-2016, debutând în Liga 1 chiar în tricoul ilfovenilor. Apărătorul de bandă a mai trecut până în prezent, în cariera sa, pe la FC Argeș, Râmnicu Vâlcea și Universitatea Craiova, cu care a câștigat Cupa României în urmă cu doi ani.

„FC Voluntari si FCSB au ajuns la un acord in ceea ce priveste imprumutul lui Marius Briceag la echipa noastra. Astfel, fundasul lateral in varsta de 28 de ani va evolua pentru formatia noastra in sezonul 2020/2021. Marius Briceag a mai aparat culorile clubului nostru in sezonul de debut al formatiei noastre pe prima scena a fotbalului romanesc, 2015-2016.

In cariera sa, Marius a mai jucat pentru FC Arges, Rimnicu Valcea si Universitatea Craiova , fiind castigator al Cupei Romaniei , in 2018, cu formatia din Banie. Clubul nostru îi ureaza „Bun venit!” si ii doreste mult succes in tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari, într-o postare, joi, pe pagina oficială de Facebook.

Sursa: Prosport.ro