joi 24 noiembrie 9:46 PM

Abonare la google news

Fata de 21 de ani care a murit în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Era fiica unui cunoscut antrenor de fotbal


Antrenorul care a rămas liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu echipa Reims trăiește o dramă. Fiica sa s-a stins din viață la doar 21 de ani. Tânăra făcuse deplasarea la Doha, special pentru a asista la meciurile disputate în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.


Bărbatul îndoliat a găsit puterea să scrie într-o postare pe contul personal de socializare despre necazul care s-a abătut asupra familiei lui.

Tragedie fără margini la CM din Qatar

Oscar Garcia trăiește o dramă după ce i-a murit fiica. Fostul antrenor al formației la care a activat până de curând Gerard Pique a scris în mediul online că fiica lui s-a stins din viață la doar 21 de ani.

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo notează că fiica lui Oscar Garcia suferea de o boală cumplită. Problemele de sănătate au răpus-o înainte de încheierea turneului final din Qatar.

Fiica tehnicianului avea doar 21 de ani

Tânăra de 21 de ani a lăsat în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Nimeni nu se aștepta ca ea să treacă la cele sfinte atât de devreme. Tragedia s-a produs în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani a postat pe rețeaua de socializare o imagine care o înfățișează zâmbind pe fiica lui. Familia a primit o mulțime de mesaje de încurajare, însă nu le va fi deloc ușor să depășească acest necaz.

Pe lângă cele două formații menționate, Oscar Garcia a mai antrenat echipe precum Maccabi Tel Aviv, Brighton, Watford, FC Salzburg, Saint-Etienne, Olympiakos sau Celta Vigo.

Playsport.ro