Farul-Sepsi Live pe Playsport.ro, ora 16:30. Liderul vrea să debuteze cu dreptul în playoff - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 10:44 AM

Farul-Sepsi Live pe Playsport.ro, ora 16:30. Liderul vrea să debuteze cu dreptul în playoffFarul și Sepsi se înfruntă duminică, 19 martie, de la ora 16:30, într-un meci contând pentru prima etapă a playoff-ului din Superligă. Liderul nici nu concepe să debuteze altfel decât printr-o victorie, dar nu-i va fi deloc ușor, întrucât oaspeții au un moral pozitiv după ce au făcut instrucție cu FCU Craiova.

„Marinarii” au 32 de puncte după înjumătățire, la egalitate cu campioana en-titre și principala contracandidată, CFR Cluj, în timp ce covăsnenii ocupă locul al 6-lea, ultimul din playoff, cu 21 de puncte. Se anunță o dispută spectaculoasă, având în vedere că ambele formații practică un joc orientat mai mult spre faza ofensivă.

Farul – Sepsi, Live de la 16:30. Gică Hagi are un singur obiectiv: victoria

La conferința de presă, Gică Hagi le-a transmis un mesaj cât se poate de ferm elevilor săi: trebuie să continue evoluțiile entuziasmante de până acum. Cu atât mai mult cu cât au învins-o pe Sepsi în ambele partide din sezonul regular, 1-0 la Sfântu Gheorghe și 2-0 pe teren propriu.

„Statisticile ne arată că am fost cei mai buni. Am făcut o muncă extraordinară. Să fim pe primul loc a fost un lucru imposibil-probabil în vară. Acum vine playoff-ul, unde avem provocarea de a fi cei mai buni. Va fi foarte greu. Am arătat în duelul direct că suntem mai buni decât ei.

Am demonstrat și cu cei mari că suntem buni. E o provocare a noastră. Vom încerca să devenim, nu suntem cei mai buni. Acum e o mare provocare pentru noi. Fiecare meci e greu. Sunt meciuri cu orgolii în care trebuie să arăți că reziști.

Adversarul e o echipă bună. A dominat, a jucat bine. Eu rămân cu meciul de la noi (n.r. 2-0). Suntem echipa cu cele mai multe puncte în dueluri directe. Așa că suntem pe primul loc și nimeni nu scrie despre asta. Suntem pe primul loc. Dar ce a fost, a fost. Începe altă provocare pentru noi. Din echipele din playoff, noi nu eram în calcul. Noi eram surpriza. Nimeni nu ne dădea nicio șansă, inclusiv cei din Constanța. Știu și sunt informat. Sperăm ca noi să fim mai buni decât ei”, a declarat „Regele”.

Cristiano Bergodi se așteaptă la un meci deschis

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi a adus în discuție forța Farului pe propriul teren – unde a suferit o singură înfrângere în cele 15 meciuri din sezonul regular – și a lăudat stilul de joc implementat de Hagi, punctând că se așteaptă la un meci deschis. Elevii săi vin, însă, după victoria categorică în fața celor de la FCU Craivoa, scor 4-0.

„Vom avea un meci dificil. Ca de obicei, jucăm cu prima echipă din clasament și echipa care joacă bine acasă. Am văzut acest lucru cu două săptămâni în urmă și vom vedea care va fi rezultatul acum. Normal că trebuie să câștigăm cele trei puncte. Vedem ce se va întâmpla la meci. Evident că ei joacă de mult împreună, cu același antrenor bun, cu o organizare bună, o manifestare bună în teren din punct de vedere tehnic și fizic. Vom vedea ce va fi. Este un meci deschis”, a spus tehnicianul covăsnenilor.

Playsport.ro