sâmbătă 2 ianuarie 5:29 PM

       Abonare la google news

Fanii lui Rangers nu-l iartă pe Steven Gerrard chiar și după victoria cu Rangers: „Titularizează-l pe Ianis Hagi meci de meci!”


Ianis Hagi a fost doar rezervă cu Celtic, dar românul a intrat foarte bine în joc în debutul reprizei secunde, iar fanii au fost din nou impresionați și îi cer lui Steven Gerrard să-l titularizeze la fiecare meci.


Așa cum Daily Record a scris în prima zi a noului an, Ianis a început meciul pe bancă, dar Steven Gerrard l-a introdus la pauză, după ce Rangers a suferit în primele 45 de minute cu Celtic.

Hagi a demonstrat imediat de ce este în stare: a fost aproape să deschidă scorul în minutul 50 și a contribuit din plin la victoria lui Rangers, care s-a impus cu 1-0 și a ajuns la 19 puncte de rivala Celtic. Campioana Scoției a rămas în zece oameni în minutul 62, după ce Bitton a văzut cartonașul roșu, iar Rangers a profitat de superioritate și a obținut victoria, după autogolul lui McGregor.

Fanii lui Rangers, impresionați de Ianis Hagi: „Să fie titular meci de meci!”

„Ianis Hagi trebuie să fie titular meci de meci la Rangers. Acest băiat e dat naibii”, a fost mesajul unuia dintre fani pentru Steven Gerrard.

„Ianis Hagi a schimbat complet meciul”, este convins un alt suporter al liderului din Scoția.

„Ianis Hagi și apoi cartonașul roșu au schimbat total meciul”, este convins un alt fan al lui Rangers, nemulțumit de cum a arătat echipa în prima repriză.

„Ianis Hagi și-a arătat valoarea! Ce băiat…”, este entuziasmat un alt suporter al lui Rangers.

În acest moment, Rangers are 19 puncte peste Celtic, însă fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Ligii Campionilor și grupele Europa League, are 19 meciuri disputate, față de cele 22 ale liderului din Premiership.

În plus, Ianis Hagi poate să-și demonstreze valoarea și în Europa League: în 16-imile de finală, Rangers, care a trecut fără emoții de faza grupelor, o va întâlni pe Antwerp.

Sursa: Prosport.ro