marți 24 ianuarie 8:11 PM

       Abonare la google news

Fanii lui PSG l-au izgonit pe Messi din capitala Franței. Culise incendiare


Campionul mondial este preocupat de viitorul său, care încă nu e decis. Cel puţin, oficial.


Argentinianul are contract cu PSG până în vara acestui an şi are pe masă o ofertă de prelungire a acordului cu cea mai bună echipă franceză a ultimului deceniu.

Starul sud-american ar fi promis că va semna noua înţelegere cu trupa de pe Parc des Princes, dar primele zile din an nu au adus şi anunţul mult aşteptat la Paris. Propunerea faranonică pe care a primit-o din partea saudiţilor i-ar fi putut schimba planurile fotbalistului de 35 de ani.

Şi ar mai fi un detaliu care abia acum iese la iveală şi care poate explica ezitările lui Messi. Publicaţia Elfutbolero a aflat din surse apropiate atacantului că acesta este dezamăgit de comportamentul fanilor lui PSG.

„El nu are o relației bună cu ei și asta l-ar face să se răzgândească în ceea ce privește acordul verbal pe care îl are cu echipa antrenată de Christophe Galtier”, susţin jurnaliştii.

PSG vrea să îl „retragă” pe Messi

Formaţia din capitala Franţei îşi doreşte ca Messi să îşi agaţe ghetele în cui la PSG. Astfel se poate explica oferta de prelungire a înţelegerii pe care argentinianul a primit-o din partea patronatului arab al grupării. Câştigarea Cupei Mondiale la sfârşitul anului trecut i-a determinat pe şefii parizienilor să pluseze la venitul anual pe care îl va încasa fostul star al Barcelonei. Acesta câştigă acum 30 de milioane de euro, totuşi de 10 ori mai puţin decât ar primi în Arabia Saudită.

 

 

 

 

 

Playsport.ro