Fanii lui Dinamo, vești excelente de ultimă oră: „Și-au primit banii și au renunțat să depună memoriu!” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:21 PM

Fanii lui Dinamo, vești excelente de ultimă oră: „Și-au primit banii și au renunțat să depună memoriu!”Fanii lui Dinamo fac în continuare eforturi mari, iar suporterii anunță că toți jucătorii care au acceptat să rămână în „Ștefan cel Mare” și-au primit banii.

În plus, fanii din Program DDB anunță că Ba și Gonzalez și-au luat și ei restanțele financiare, după ce au acceptat rezilierea amiabilă a contractului.

În ultima perioadă, Dinamo „a trăit” cu ajutorul miilor de fani înscriși în Program DDB, ultimul dintre ei fiind starul Ștefan Bănică Jr. Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020. Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, care are nevoie însă urgent de un investitor potent. Massimo Maccarone, fostul jucător de la Middlesbrough, care a marcat o dublă împotriva lui FCSB (Steaua, la acea vreme) în returul semifinalei Cupei UEFA din 2006, a intrat în proiectul DDB și o ajută și el pe Dinamo să depășaească această situație grea.

Fanii lui Dinamo i-au plătit iar pe jucători: „Au renunțat să depună memoriu! Și-au primit banii”

„O informație foarte importantă este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB. Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții. De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez”, au scris fanii din Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Dinamo l-a convins și pe Jerry Gane să rămână pe banca echipei, după cum a anunțat Prosport.ro.

Este adevărat că voi fi antrenorul lui Dinamo și la revenirea din vacanță. I-am anunțat pe băieți, ei știu că vin”, a spus Jerry Gane pentru Prosport.ro.

Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Sursa: Prosport.ro