luni 23 ianuarie 7:42 PM

       Abonare la google news

Facturile uriașe la gaze și curent i-au împins să ia măsuri drastice! Angajații unui cinematograf intră în șomaj tehnic, iar activitatea se suspendă


În ultimele 12 luni, prețurile la alimente, servicii, dar și cele ale facturilor au crescut considerabil. Având în vedere această circumstanță, românii au fost împinși să adopte măsuri drastice. De pildă, din cauza facturilor mari la gaze și curent, angajații unui cinematograf vor intra în șomaj tehnic, iar activitatea se va suspenda. Iată mai jos mai multe detalii.


Începând cu data de azi, 23 ianuarie, reprezentantul singurului cinematograf din Craiova a anunțat că activitatea va fi suspendată temporar din cauza facturilor uriașe la energie electrică și gaze. Angajații cinematografului vor fi în șomaj tehnic până la data de 1 aprilie 2023.

„Începând cu data de 23 ianuarie 2023 activitatea Cinema Patria Craiova va fi SUSPENDATĂ temporar! Costul ridicat al utilităților (energie electrică, gaze naturale) coraborat cu nivelul scăzut al încăsărilor a stat la baza acestei decizii! Vă mulțumim tuturor celor care ați ales în ultima perioadă să ne calcați pragul pentru a viziona cele mai noi filme! Sperăm să revenim în curând și să putem spune din nou tradiționalul #nevedemlacinemapatria !
PS: Data avansată pentru redeschidere este 31 martie 2023!”, este anunțul făcut pe internet.

Vezi și ATENȚIE MARE LA FACTURILE DE ENERGIE ELECTRICĂ! FURNIZORII DE CURENT VĂ POT PĂCĂLI

Activitate suspendată din cauza facturilor mari

Facturile uriașe i-au împins să ia decizii drastice.

„Nu putem face față facturilor. Încă nu ne-a venit factura la gaze pe decembrie, dar cu siguranță va fi mai mare de 10.000 de lei, pentru că am înregistrat un consum de peste 3200 mc. Plus factura la curent care, la fel, urmează să vină”, a spus directorul cinematografului, potrivit Adevarul.ro.

Nu este singurul cinematograf din țară care se află în această situație. Activitatea a fost suspendată temporar și în cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu, tot din același motiv. Au avut de plătit o factură la energia electrică în valoare de 24.000 de lei. Abia din luna aprilie s-ar relua vizionarea de filme în cinematograf.

Citește și UN BĂRBAT DIN VRANCEA S-A TREZIT CU O FACTURĂ DE 76 DE MILIOANE DE EURO LA ENERGIA ELECTRICĂ. CUM S-A SOLUȚIONAT PROBLEMA

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro