marți 24 ianuarie 11:37 AM

       Abonare la google news

Experiență neplăcută pentru Larisa Udilă, chiar în timp ce era la cinema: „Făceam atac de panică”


Larisa Udilă a avut parte de o situație neplăcută, după ce a fost la film, împreună cu soțul ei. Bruneta a povestit pe rețelele de socializarea tot ceea ce s-a întâmplat.


De când e mămică, Laris Udilă nu mai are atât de mult timp pentru ea și pentru soțul ei. Dacă înainte, Larisa își dedica marea majoritate a timpului pentru a fi cu soțul ei, lucrurile s-au schimbat de când a apărut Milan în viața lor.

S-a gândit să profite puțin de timpul liber, așa că l-a luat pe soțul ei și s-au dus împreună la film, într-un cadru pe cât se poate de romantic. Doar că, experiența nu a fost una pe măsura așteptărilor sale, Larisa fiind dezgustată de ceea ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Larisa le-a povestit celor care o urmăresc tot ceea ce s-a întâmplat. Mai exact, și-a dat seama că nu a ales filmul potrivit. Este vorba despre unul în care apare un avion care aterizează forțat, fapt care a speriat-o.

”Nu știu de ce am venit la acest film, și așa făceam atac de panică în avion. Mai stau pe la baie și îmi admir treningul până una alta. După ce că eram traumatizată cu zborurile, nu știu de am venit la acest film. De obicei, fac lucrurile astea fără să îmi dau seama și le regret mai târziu”, a spus Larisa, în cadrul unui InstaStory.

Larisa Udilă / (foto:Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Larisa Udilă, vacanță pe lux și opulență. Unde sparge banii fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”)

Larisa Udilă se vrea mamă pentru a doua oară

Și-a îndeplinit visul de a deveni mămică, însă, nu se oprește aici. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” susține că își dorește să aibă casa plină de copii, iar dacă înainte spunea că vrea să fie mamă de băieți, de această dată se pare că s-a răzgândit.

„Nu, mi-aș dori o fetiță pentru că eu dintotdeauna, cei care mă cunosc, știu că mi-am dorit băieți, mi-am dorit numai băieți. Am zis că eu niciodată nu o să am fată. Acum, când am băiat, îmi dau seama că ar trebui să fac și o fată pentru că soțul meu practic nu o să aibă un copil, pentru că băiatul vrea doar la mine”, a spus Larisa Udilă, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. 

 

 

Cancan.ro