EXCLUSIV Secretul emisiunilor cu Vulpița și Viorel Stegaru s-a aflat. Ce se întâmpla, de fapt, în culisele Antena 1 - Știrile.eu

joi 7 ianuarie 2021 1:40 PM

EXCLUSIV Secretul emisiunilor cu Vulpița și Viorel Stegaru s-a aflat. Ce se întâmpla, de fapt, în culisele Antena 1La un an de la debutul telenovelei soților Stegaru, Veronica, alias Vulpița, și Viorel, din comuna Blăgești, Jud Bacău, pe micile ecrane, reporterii PlayTech.ro au aflat, în exclusivitate, detalii din culisele show-ului care a adus un munte de audiențe trustului Intact: ”Nici Vulpiţa, şi nici Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate, chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile”, ne-au declarat surse din Antena 1. Iată cu ce se ocupă acum celebrii soți, după ce lumina reflectoarelor în luna septembrie.

Cu ce se ocupă acum celebrii Vulpița și Viorel Stegaru

Antena 1 a înregistrat audiențe-record cu soții Stegaru, ale căror isprăvi au fost difuzate, la greu, în cadrul emisiunii ”Acces direct”, cu Mirela Vaida, la cârma show-ului care a fost difuzat timp de nouă luni. Reporterii PlayTech.ro au aflat câteva detalii ținute ascunse de producători. Veronica „Vulpiţa” şi Viorel Stegaru, personaje care atrăgeau prin ignoranță, au devenit rapid invitații permanenți ai emisiunii de top.

Cei doi au fost cei care au bătut la poarta televiziunii Antena 1. De altfel, tot acest scenariu le-a adus foarte repede notorietatea, iar Antenei 1, audienţe foarte mari, dar şi amenzi usturătoare, din partea CNA, pe motiv că nu reprezintă repere morale pe pentru copii și adolescenți. Cum însă toată ţara intrase în primăvară în carantină, din cauza COVID-19, televizorul a devenit principala sursă de distracţie a românilor, iar asta le-a picat de minune celor de la „Acces Direct”. În final, tot pandemia a dus și la sfârşitul apariţiei cuplului, pe micul ecran.

” Vulpiţa și Viorel erau destul de tăcuţi. Poate chiar timoraţi”

Cei doi soți erau foarte maleabili:

”Vulpiţa şi Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga motor, deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră”, ne-a dezvăluit unul dintre membrii echipei de filmare.

Acesta a mai completat:

”Totul era privit ca un fel de afacere. Veneai la muncă şi-ţi făceai treaba. Nimeni nu punea întrebări suplimentare, nu cerea numere de telefon, nu te întâlneai cu nimeni după emisiuni. Nici nu prea aveai cum, dată fiind toată povestea asta cu pandemia. Nu s-au legat prietenii cu ei!”.

Reporterii PlayTech.ro au încercat să afle şi părerea Mirelei Vaida, despre cuplul pe care l-a făcut celebru, dar vedeta tv a refuzat orice comentariu pe această temă.

La sfârșitul lunii iulie, Veronica și Viorel au fost diagnosticați cu Covid-19

La sfârșitul lunii iulie, Veronica și Viorel au fost diagnosticați cu Covid-19. Prin urmare, câteva ediții ale emisiunii nu au mai fost difuzate în regim live, în locul lor rulând înregistrări mai vechi. Mirela Vaida, gazda tradiţională a emisiunii, a confirmat pentru „Observator” că cei doi sunt bolnavi, Veronica și Viorel Stegaru fiind supuși testului pentru noul coronavirus, care a ieşit pozitiv. Mirela Vaida a comunicat atunci că și-a făcut și ea testul COVID-19, care ar fi ieșit negativ.

Veronica și Viorel Stegaru vor fi din nou părinți

La începutul lunii septembrie, telenovela celor doi s-a încheiat. Viorel și Veronica Stegaru, soții care au cucerit publicul de la „Acces Direct”, aveau să pună capăt seriei de apariții televizate. Confirmarea a sosit tot din partea Mirela Vaida, care anunța că Viorel și Vulpița nu vor mai apărea în cadrul emisiunii, revenind la obiceiurile lor de dinainte de a deveni celebri.

Soții Stegaru și-au mutat mai apoi viaţa pe reţelele sociale, în special pe Instagram. În octombrie, Veronica și Viorel Stegaru au anunțat că vor deveni iar părinţi, în aprilie sau în mai, dar ei nu au oferit și alte detalii, nici măcar legate de sexul bebelușului.

Sursa: Playtech.ro