joi 1 decembrie 11:45 AM

       Abonare la google news

Exclusiv. Hagi, plătit regește pentru un video de 2 minute. Imaginile au devenit virale


Gică Hagi a dat o lovitură financiară importantă. După o lungă perioadă în care a refuzat să apară în orice fel de reclamă, „Regele” a acceptat în cele din urmă să apară într-un astfel de spot publicitar.


Gică Hagi, 20.000 de euro pentru a-și asocia imaginea cu o bancă importantă din România

Managerul tehnic de la Farul Constanța a apărut într-un clip video de promovare a uneia dintre cele mai importante bănci din România. El a explicat care este, în viziunea sa, rețeta succesului profesional. Din informațiile PlaySport, pentru această apariție, de doar două minute, Gică Hagi a fost remunerat cu 20.000 de euro.

„Cred că fiecare persoană trebuie să iubească ceva, nu? Și aia înseamnă a te dedica unui lucru. Totul se planifică. Nimic nu este întâmplător, altfel nu iese. Să ai o viziune, cum arată ea peste 10 ani. Care e obiectivul mare al meu? Să fiu cel mai bun! Din prima am creat ceva ca să fim cei mai buni, că nimeni nu se naște cel mai bun, nu?

Devii, dacă te duci la muncă și pedalezi. De mic am vrut să fiu mare. Tehnica e procedeul unde înveți de la 0 la infinit, după părerea mea. Și trebuie să repeți foarte mult, să te duci la serviciu și să faci multe repetiții, să ajungi la instinct, să faci totul din instinct.

Gică Hagi: „Tot ce facem trebuie să iubim”

Talentul doar te prezintă, te pune pe scenă. Munca te face să devii valoros, în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună trebuie să îți cunoști obiectivele. După aceea, să fiin motivat. Motivația, muncă multă, repetiții multe și mentalitate. Aia e ultima, pentru că la sfârșit ajungi să ai mentalitate de învingător, de câștigător. Munca te face să devii mai bun. Sau valoros.

Să o iubim. Tot ce facem trebuie să iubim. Iubești un lucru: vreau să mă fac pictor, vreau să mă fac fotbalist, vreau să mă fac cel mai bun constructor din România. Și trebuie să dedici timp, să muncești, ca să înveți foarte mult. Dedică-te! Dacă ajungi să lucrezi pentru România și să muncești pentru România, atunci e frumos. Cel mai frumos”, a spus Gică Hagi în clipul video realizat cu ocazia Zilei Naționale a României.

Anterior, „Regele” a refuzat o ofertă mult mai substanțială

Recent, Gică Hagi a refuzat aproape 500.000 de euro, bani ce i-au fost oferiți pentru a-și asocia numele și imaginea cu un operator de pariuri sportive, după cum a informat PlaySport în exclusivitate la acel moment. Atunci, „Regele” a considerat că o astfel de asociere ar reprezenta un model nu tocmai potrivit pentru copiii de la academia sa de fotbal.

Playsport.ro