EXCLUSIV Elena Udrea, ofertată de Antena 1 cu mii de euro - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 2:43 PM

EXCLUSIV Elena Udrea, ofertată de Antena 1 cu mii de euroElena Udrea, ofertată de Antena 1 cu mii de euro. Bomba sexy a politicii românești (47 de ani), care nu iese din casă decât aranjată la patru ace, a testat și reversul medaliei la Revelionul Antenei 1. Acolo a interpretat rolul ”Vrăjitoarei”, alături de alte vedete. Românii s-au împărțit în două tabere după prestație, cu atât mai mult cu cât Elena are serioase probleme cu legea. Iată însă că, pe platourile de filmare, s-a dovedit a fi foarte ascultătoare, luându-și în serios amuzantul rol. Surse din Antena 1 au declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, ce sume au primit artiștii, dar și câți bani i s-au oferit Elenei Udrea, care a îndurat cu stoicism toate regulile: ”A venit împreună cu Adrian, soțul ei, care a încurajat-o. Nu este ușor să porți acea mască, Elena a stat cinci ore la machiaj. Apoi alte 3 ore n-a mai avut voie să mănânce. Doar a băut apă cu paiul”. Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din țară, cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață.

Elena Udrea, ofertată de Antena 1 cu mii de euro

Elena Udrea, judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost invitata-surpriză a lui Dan Negru în noaptea din ani. Senzuala blondină a acceptat amuzantul rol, spre surprinderea celor care știau că pune un mare accent pe imagine.

Mai mult, în anii tinereții, Elena a participat la un concurs de frumusețe în Buzău, unde a primit o mențiune. Producătorii Antena 1 au avut mari emoții privind onorariul ei, dar iată că Elena Udrea a refuzat să fie plătită, cu toate că a muncit cot la cot cu artiștii care s-au deghizat pe sume substanțiale.

Reporterii Impact.ro au aflat că Elena Udrea a fost ofertată de Antena 1 cu mii de euro. Vă prezentăm detalii din culisele emisiunii de la Antena 1, show care i-a adus lui Dan Negru încă un trofeu în palmares, la capitolul audiențe:

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, surse din cadrul televiziunii.

Masca Elenei Udrea a fost adusă din Los Angeles și a cântărit 3 kg

Reporterii Impact.ro au mai aflat și cât a plătit Antena 1 pentru măști.

”Cele 12 măști sunt lucrate în America, la Los Angeles, la prețuri cuprinse între 1.000 și 5.000 de euro. Unele sunt foarte grele, cântăresc între un kilogram și 7 kilograme, au fost aduse cu avionul. Au fost comandate la începutul lunii octombrie, au ajuns după vreo două săptămâni.

Filmările pentru Revelion au avut loc la începutul lunii decembrie, deci a fost timp pentru probe. Dan ține enorm la acest concurs cu măști pe care îl realizează de cinci ani. Cele mai complexe măști din această ediție sunt Vrăjitoarea, Diavolul, Hades şi Duhul lui Alladin”, ne-au mai mărturisit surse din interiorul trustului.

Dan Negru, despre colaborarea cu Elena Udrea

Pentru decizia de a colabora cu Elena Udrea, prezentatorul Dan Negru a fost aspru criticat de fani. Iată însă ce răspuns le-a dat Dan, pe contul său de Facebook:

”Mi-aș fi dorit ca breaking news-ul revelioanelor să nu fie „vrăjitoarea” Elena Udrea sau „iepurele” Petre Roman, ci superstarul Marius Țeicu. Mi-a fost rușine de breasla mea când Țeicu a mărturisit că nicio televiziune nu l-a mai invitat la vreun Revelion în ultimii mulți ani! Marius Țeicu e cea mai mare „fabrică” de hituri din anii ’80.

Uitat de toți! Bre, analiștilor, pe Țeicu l-ați văzut? Trăiește! Că n-om fi toți hateri care se hrănesc cu colivă. Am fost lideri din nou aseară ca-n toți ăștia 21 de ani. Am fost mulți! Foarte mulți ! Și am bătut recorduri! Dar a fost anul cel mai greu ca și concurență tv, cu cea mai mare competiție, toate televiziunile românești au avut revelioane aseară! Excelente revelioanele colegilor mei !”, a scris acesta pe Facebook.

Dar lui Dan Negru îi plac provocările, așa că a pus paie pe foc publicând și o fotografie, dintr-un alt Revelion de pomină, în care l-a avut invitat pe Traian Băsescu:

”Am citit sute de articole și comentarii despre asta așa că mai las o fotografie de la un Revelion de acu’ 20 de ani. Cu șuvițele încă netunse ale lui Băsescu. Deși, când văd poza asta mie-mi fug ochii pe minijupa Mihaelei”.

Cosmin Contra a fost ”Grinch”

Alte nume grele s-au ascuns în spatele măștilor, de Revelion. Romică Ţociu s-a costumat în Corona, Cornel Ilie de la Vunk a fost ”Diavolul”, iar actorul Dorel Vişan s-a deghizat în Pinocchio. Oana Zăvoranu s-a transformat în Captain Hook, Maria Dragomiroiu a fost Hades, vestitul vlogger Selly a apărut în costum de Extraterestru.

Solista Paula Seling a fost Gamora, din ”Gardienii Galaxiei”, iar Marian Drăgulescu l-a interpretat pe majordomul Lurch, din Familia Addams. Solista Andreea Bălan a fost Duhul lui Alladin, Maia Morgenstern şi Carmen Tănase au fost preşedinţii Putin şi Trump.

Cosmin Contra, fost selecționer și antrenor al echipei Dinamo, care n-a fost recunoscut nici de prietenul lui, Giani Kiriță, l-a întruchipat pe Grinch, dar a urmat exemplul Elenei Udrea : ”Nici el nu a cerut bani. Cu cât să-l plătești pe Contra, care avea salarii de sute de mii de euro?”, ne-au mai dezvăluit surse din Antena 1, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sursa: Playtech.ro