Eugen Neagoe a râs de FCSB după primul meci din play-off: "Nu au existat în prima repriză" - Știrile.eu

sâmbătă 18 martie 2023 11:51 PM

Eugen Neagoe a râs de FCSB după primul meci din play-off: „Nu au existat în prima repriză”


Antrenorul Craiovei a fost dezamăgit că jucătorii săi nu au putut păstra în partea secundă ritmul avut în prima repriză.

În primele 45 de minute, raportul şuturilor pe poartă a fost 4-1 în favoarea oaspeţilor. În actul secund, vicecampionii au fost cei care şi-au impus jocul şi au răstunat cifrele în favoarea lor. Au avut 4 şuturi cadrate, faţă de doar două ale adversarilor.


„Dacă mă uit la prima repriză nu sunt mulţumit, am avut jocul în mână, meritam un avans mai mare. Repriza a doua ne-au pus sub presiune, era normal, trebuia să pasăm mai mult. FCSB practic nu a existat în prima repriză, cred că ar trebui să vorbim puţin de lucrurile astea, pentru că suntem una dintre cele mai tinere echipe din prima ligă.

Avem foarte mulţi jucători accidentaţi, băieţii merită felicitări pentru ce au făcut, nu au reuşit să ne bată la ultimele două jocuri, sunt mulţumiţi cu acest punct. Dacă Ivan era mai rapid în mişcări puteam marca al doilea gol, dar a avut probleme. Markovic la fel, pe Işfan din acelaşi motiv l-am schimbat. Au fost jucători importanţi care ne-au lipsit”, a fosta analiza jocului făcută de tehnicianul juveţilor.

Mulţumiţi cu remiza

Oamenii lui Neagoe au fost bucuroşi pentru al doilea egal în mai puţin de o lună pe terenul uneia dintre rivalele la titlu.

„Este un rezultat echitabil, prima repriză a fost a noastră, a doua a lor. Meciul anterior ne-au dominat ei, noi acum am fost agresivi în prima repriză. Sunt foarte ok, am avut ceva probleme cu genunchiul, de asta am cerut şi schimbare să nu risc. Este un punct în deplasare foarte bun pentru noi.

Este un campionat strâns ne aşteptam să fie un meci intens pentru că sunt cele mai bune echipe din România în acest play-off.  Mă aşteptam să mă distrez cu fundaşii lor, cam asta fac eu, încerc să driblez. Am două goluri în două etape, sper să continui tot aşa. Sper să fie un alt Markovic în acest play-off, să îmi ajut echipa cât mai mult”, a fost declaraţia lui Markovic.

Meci pentru soarta lor în play-off

Mitrea şi coechipierii săi o vor întâlni runda viitoare pe CFR Cluj.

A fost un meci strâns, mai tacticizat, ştiam că ei joacă bine acasă. Am ales tactica potrivită pentru începutul de meci, ne-au presionat în a doua repriză, este un punct câştigat în deplasare, este ok. Au riscat ei mai mult, probabil că acolo nu am ţinut de minge, este şi meritul lor. Ştiam că trebuie să joc bine să demonstrez că locul meu este aici, am discutat cu nea Mihai şi s-a reglat.

Nu ne-am certat, nu a fost niciun fel de problemă. Eu am dorit să rămân la Craiova, este decizia mea, mi-am aşteptat rândul, sunt concentrat pe ce am de făcut la echipă. Sunt meciuri grele, toate echipele sunt bune, orice punct contează, nu se mai înjumătăşesc, dacă câştigăm acasă o să recuperăm diferenţaâ”, a declarat Mitrea.

 

Playsport.ro