”Eu am inventat fuga din cantonament - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 8:18 PM

”Eu am inventat fuga din cantonamentCu Adrian Mutu nu este de glumit, la Rapid. Celebru pentru escapadele de pe vremea când era jucător, antrenorul giuleștenilor își avertizează fotbaliștii că nuu îl pot păcăli cu nimic, dacă vor să trișeze.

Adrian Mutu s-a transformat pe banca tehnică. Cum își stăpânește fotbaliștii

Fostul mare internațional a ținut de multe prima pagină a tabloidelor prin escapadele sale, chiar și atunci când ar fi trebuit să fie în cantonament. Ajuns antrenor, Mutu este conștient că aceleași tentații îi pot aștepta pe fotbaliștii lui

Jucătorii știu că nu mă pot păcăli, ei trebuie să ia exemplul meu, să învețe din greșelile mele. Eu am inventat fuga din cantonament. Și acum, când merg la un hotel observ toate ieșirile, inclusiv cele secundare, tot. Plătesc cameristele, nu trece nimic fără să aflu. Dar nu este nevoie să iau măsuri pentru că acum jucătorii sunt mai serioși, vorbim de o altă generație. Și noi eram foarte muncitori, dar nu eram serioși.

Eu am plecat doar de câteva ori din cantonament, dar de fiecare dată s-a aflat, nu știu cum se făcea. De vreo două ori am fugit din cantonament de la națională, asta pentru că jucam în Italia și aveam un program ordonat, clar. Nici nu se putea altfel, la acel nivel, dar când ajungeam în România eram curios să văd ce s-a schimbat, ce s-a mai întâmplat, a explicat Mutu, în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete. 

Cum pregătește Rapid derby-ul cu FCSB. ”Trebuie să ne respectăm tricoul”

Playsport.ro