joi 24 noiembrie 9:24 PM

Abonare la google news

Eroare inimaginabilă la INML! O familie îndurerată a primit trupul greșit al decedatului


O familie a avut parte de un șoc inimaginabil în momentul în care a primit vestea din partea INML că trupul decedatului pe care l-a îngropat este, de fapt, un trup necunoscut. Întreaga descoperire a avut loc în momentul în care s-a făcut o curățenie generală în interiorul institutului.


La trei luni de la momentul în care familia îndurerată a ridicat de la Institutul de Medicină Legală trupul persoanei decedate, oficialii au făcut o descoperire care avea să creeze o mulțime de probleme. Se pare că o greșeală incredibilă a dus la înlocuirea cadavrelor.

VEZI ȘI: INCIDENT GRAV LA INML: CADAVRUL UNUI FRANCEZ, ÎNCURCAT CU AL UNUI AMERICAN, A FOST INCINERAT ȘI A AJUNS ÎN SUA. CUM A FOST POSIBIL ACEST LUCRU

O familie a primit un cadavru care nu se potrivea descrierii inițiale

Institutul Național de Medicină Legală (INML) din București a făcut descoperirea halucinantă în luna noiembrie a acestui an. Oficialii susțin că au descoperit un cadavru care se presupunea a fi dat familiei încă din luna august 2022. Oamenilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au aflat întreaga poveste.

Se pare că problemele au apărut în momentul în care două cadavre asemănătoare au fost aduse în același timp de la Insitutul Naţional de Medicină Legală. Ambele se aflau în stare gravă de putrefacție, tocmai de aceea li s-a zis inițial membrilor familiei că nu ar trebui să deschidă sicriul în care se află cadavrul.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL HALUCINANT ÎNTRE NORĂ ȘI SOACRA MULTIMILIARDARĂ. O ACUZĂ CĂ L-A CONDAMNAT LA MOARTE PE BOGĂTAȘ ȘI I-A ”RĂPIT” CADAVRUL DE LA IML!

Eroarea a fost de-a dreptul uriașă, deoarece familia care și-a îngropat decedatul în luna august ar fi trebuit să primească trupul unui bărbat, însă, din greșeală, a primit trupul unei femei. Nimeni nu a verificat ce se află în interiorul sicriului, tocmai de aceea nu s-a tras un semnal de alarmă cu privire la asta.

În momentul în care s-a aflat despre întreaga întâmplare, oficialii au început o anchetă internă pentru a stabili condițiile în care a avut loc totul. De asemenea, procurorii au intrat imediat pe fir și încearcă să înțeleagă cum de s-a putut ajunge într-o asemenea situație.

Cancan.ro