duminică 3 ianuarie 9:14 PM

       Abonare la google news

Eric de Oliveira, dezvăluiri despre relația cu Gică Hagi. „Era dur, foarte dur! Pe mine m-a uimit!”


Eric de Oliveira (35 de ani) a jucat la FC Viitorul între iulie 2017 – ianuarie 2018 și ianuarie 2019 – ianuarie 2020, iar brazilianul a făcut o serie de dezvăluiri despre Gică Hagi.


Brazilianul care se află sub contract cu FC Voluntari a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Gică Hagi și susține că a înghețat când l-a văzut pe patronul Viitorului.

Mai mult, Eric de Oliveira susține că la FC Viitorul se făcea doar cum dorea Gică Hagi și că „la antrenamente omul era orb”.

Eric de Oliveira, dezvăluiri despre relația cu Gică Hagi

„La un meci pe Ghencea. Jucau Steaua cu Pandurii, fără spectatori. Eu eram accidentat, în cârje, am înghețat când l-am văzut. A țipat după mine: „Ce faci, Eric?”. Atunci am cerut să facem o poză împreună pentru că nu știam dacă voi mai avea oportunitatea asta.

A spus că sunt singurul decar din România. I-am dat soției video-ul, nu credeam că vorbește așa despre mine. Apoi a venit ocazia de a lucra cu domnul Hagi, au fost luni minunate”, a mărturisit brazilianul Eric de Oliveira într-un interviu pentru GSP.ro

Eric de Oliveira: „Se făcea doar ce voia el și ce credea el!”

„Omul e focusat doar pe fotbal. Pe mine m-a uimit că ce zicea se întâmpla! Pe teren zicea că dacă închidem undeva sau pasăm cumva câștigăm! Și-așa era. La antrenamente omul era orb. Se făcea doar ce voia el și ce credea el.

Era dur, foarte dur. Dar în afara fotbalului era un altfel de om. Jucătorilor le era rușine să-l cheme pe Hagi să stea cu el la o cafea să vorbească de fotbal. Într-o zi am făcut eu pasul ăsta: „Mister, vreau să mă înveți. Ești cel mai bun din istoria României” (…) N-am plecat certat cu Hagi, poate Hagi certat cu mine. Mereu vorbea de kilograme, că nu m-am ținut de promisiune. Asta a fost”, a explicat Eric de Oliveira.

Sursa: Prosport.ro