Emi de la ”Noaptea târziu” și logodnica sa au fixat data nunții. Pe cine au ales să le fie nași, în ziua cea mare - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 11:44 PM

Emi de la ”Noaptea târziu” și logodnica sa au fixat data nunții. Pe cine au ales să le fie nași, în ziua cea mare


Emi și logodnica sa au făcut marele anunț despre cel mai important eveniment din viața lor: nunta. După ce a cerut-o în căsătorie pe femeia iubită, aceaștia au anunțat când se vor căsători. 


Emi și Mădălina se pregătesc să își unească destinele, iar nași vor fi nimeni alții decât Cosmin și Eliza Netenticu. (VEZI ȘI: EMI DE LA „NOAPTEA TÂRZIU” ȘI-A CERUT ÎN CĂSĂTORIE IUBITA LA ASIA EXPRESS. CUM A REACȚIONAT TÂNĂRA CÂND A URMĂRIT TOTUL DIN FAȚA TELEVIZORULUI)

Emi și Mădălina, planuri pentru viitorul lor

În luna decembrie a anului trecut, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună, în casa visurilor lor. În urmă cu puțin timp, ei au făcut anunțul în legătură cu marele anunț referitor la nunta lor. Astfel, marele eveniment va avea loc pe data de 11 iunie a acestui an, iar nașii care le vor fi aproape în cel mai important moment al vieții lor vor fi Eliza și Cosmin Netenticu.

„Mami și tati se căsătoresc! 11.06.2023”a fost mesajul postat pe Instagram.

Postarea de pe Instagram prin care este anunțată data nunții. Sursă foto: Instagram

Emi, despre problemele întâmpinate în momentul în care a dorit să-și renoveze apartamentul

Emi de la ,,Noaptea târziu”, a povestit despre cât de greu le-a fost să găsească o echipă de muncitori cu care să renoveze apartamentul și ce probleme au întâmpinat cu aceștia. (CITEȘTE AICI: EMI DE LA „NOAPTEA TÂRZIU”, „PRĂDUIT” DE MESERIAȘI! „MI-AM LUAT ȚEAPĂ…”)

,,E un apartament de trei camere, am ales să ne mutăm, pentru că ne-am dorit la 30 de ani să facem un pas și să renunțăm la chirii. Apartamentul a fost predat în luna aprilie, dar problemele cu echipele de muncitori nu ne-au dat pace.

Așa că sperăm să fie gata până de Sărbători… Apoi cât vom aștepta după mobilă la comandă, paturi, canapele etc. Cred că ne vom muta undeva în februarie, martie”, povestea Emi în urmă cu ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cancan.ro