Elon Musk şi-a vândut trei case din Los Angeles. Miliardarul a anunţat că renunţă la proprietăţi pentru a crea un oraş pe Marte - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 5:59 PM

Elon Musk şi-a vândut trei case din Los Angeles. Miliardarul a anunţat că renunţă la proprietăţi pentru a crea un oraş pe Marteelon-musk (2) Foto: Profimedia

  • CEO-ul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, şi-a vândut trei case din cartierul Bel-Air, din Los Angeles
  • Cea mai mare casă – cu şase dormitoare şi şapte băi, a vândut-o pentru 29,72 milioane de dolari
  • În total, Musk a primit 40,9 milioane de dolari pentru cele trei case

Elon Musk se ţine de promisiunea de a nu deţine nicio proprietate. Miliardarul de la Tesla şi-a vândut alte trei case, relatează Business Insider.

La sfârşitul lunii decembrie, al doilea cel mai bogat om de pe Planetă, a vândut trei vile din cartierul Bel-Air, din Los Angeles, pentru o sumă totală de 40,9 milioane de dolari.

Cea mai mare casă, care este pe o proprietate de 6.000 de metri pătraţi, a vândut-o pentru 29,72 de milioane de dolari. O altă casă i-a adus în conturi 6,77 milioane de dolari, iar cea mai mică, o casă construită în stilul anilor 1960, a costat 4,4 milioane de dolari.

În luna mai, Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă. Chiar dacă el este cunoscut pentru astfel de declaraţii spectaculoase, pare să îşi respecte această promisiune, chiar dacă iubita acestuia, Grimes, a fost nemulţumită că decizia luată de Musk a venit la doar câteva zile înainte de naşterea copilului lor.

Planul lui Musk este de a se muta cu totul, inclusiv fabrica Tesla, în Texas.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro