Dumitru Dragomir știe care este giuvaierul lui Gigi Becali. „Alţii la 18 ani nici nu ştiu să meargă pe stradă. Face deja 10 milioane de euro" - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 8:28 AM

Dumitru Dragomir știe care este giuvaierul lui Gigi Becali. „Alţii la 18 ani nici nu ştiu să meargă pe stradă. Face deja 10 milioane de euro”Nu Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei mai importanți jucători de la FCSB. Octavian Popescu este puştiul pe care mulţi l-au comparat deja cu Florea Dumitrache, fostul mare internațional și fotbalist dinamovist. De aceeași părere este și fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Puștiul Octavian Popescu (17 ani) a fost luat de FCSB de la Universitatea Craiova U19 în iulie 2020.

Sub contract cu FCSB până în 2024, Octavian Popescu are deja o cotă de 350.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, după actualizarea făcută chiar în urmă cu câteva zile.

Dumitru Dragomir știe care este giuvaierul lui Gigi Becali. „Alţii la 18 ani nici nu ştiu să meargă pe stradă”

„Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro”, a spus Dumitru Dragomir, pentru As.ro.

Asta ar însemna ca transferul lui Popescu spre o echipă din străinîtate să îl depăşească pe cel record al lui Nicolae Stanciu (9.8 milioane de euro).

„Sunt unii jucători buni, foarte buni, dar sunt și unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu? Popescu ăsta e fenomen, părerea mea.

Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de exceptie, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Așa zic eu. Și Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este așa!”, a spus Gigi Becali, conform PRO TV.

„Coman, Moruțan și Man înmulțiți cu o sută nu ajung la valoarea lui Octavian Popescu. Ăsta-i fotbalist de mare clasă. Eu n-am văzut așa jucător, așa copil talentat.

Are tupeu, are tupeul jucătorului care știe ce are de făcut. Când intră cu mingea la picior, nu-l poți deposeda decât prin fault.

Gică Hagi avea tupeu că știa ce avea de făcut, la fel și Maradona. La fel ca ei, și Octavian Popescu are scânteie, se vede că are geniu de fotbalist. De la Gică Hagi încoace eu n-am mai văzut așa fotbalist. Copilul e fotbalist de fotbalist”, a declarat și Adrian Porumboiu.

Sursa: Prosport.ro