Drumuri închise în Constanţa din cauza viscolului. A fost emis RO ALERT - Știrile.eu

miercuri 27 ianuarie 2021 5:20 PM

Drumuri închise în Constanţa din cauza viscolului. A fost emis RO ALERTDrumuri închise în Constanţa din cauza vremii. În urmă cu puţin timp, a fost emis un mesaj prin RO-ALERT prin care constănţenii erau anunţaţi că toate drumurile naţionale şi judeţene vor fi închise.

 

Excepție fac DN 39 şi A2.

Drumuri închise în Constanta

Drumuri închise în Constanţa din cauza viscolului

Zeci de vehicule erau blocate în zăpadă la ora 15.00, după cum urmează.

DN38 Topraisar – Amzacea – 20 de autovehicule
DN38 Comana – Amzacea – 4 autovehicule
DJ391 – un autovehicul
DJ 392 – 3 autovehicule
DN3 – 50 de autovehicule
DJ222 – 20 de autovehicule
DN3 Deleni – Adamclisi – 10 autovehicule
DN3 zona Ion Corvin – 3 autovehicule
DC63 zona Țepeș Vodă – un autovehicul
DJ226A zona Râmnicu de Jos – un autovehicul
DN22 – 15 autovehicule
DJ226 Nuntași – Săcele – un autovehicul

Alertă meteo COD PORTOCALIU de ninsoare şi viscol în sud-estul ţării

În următoarele ore va ninge şi se va depune un nou strat de zăpadă, anunţă ANM. În Dobrogea, vântul va sufla cu putere ajungând la rafale de 70…80 km/h. Şi în Bucureşti va mai ninge până după-amiază şi se va depune strat de zăpadă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo COD PORTOCALIU. În intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 27 ianuarie, ora 21:00 ANM anunţă ninsoare, viscol și vizibilitate redusă în județele Constanța și Tulcea.

„În cursul zilei de miercuri (27 ianuarie), în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70…80 km/h, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m”, se arată în avertizarea ANM.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ. Vremea se încălzește din februarie

În intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 28 ianuarie, ora 10:00 sunt aşteptate ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.

„În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității”, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ninsoare şi depuneri de zăpadă în următoarele ore în Bucureşti. Prognoza meteo actualizată

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru Bucureşti.

Pentru miercuri, meteorologii anunţă că vremea se va menține predominant închisă. La ora 10 grosimea stratului de zăpadă era neuniformă și măsura între 5 și 10 cm, iar până spre după-amiază, temporar, vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor mai depune 1…3 cm. Astfel la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă de 6…12 cm.

 

Sursa: Romaniatv.net